Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.838
- 1.369
- 1.198
neden naptimÖmür'e çok üzülüyorum ya ah ah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden naptimÖmür'e çok üzülüyorum ya ah ah
•quod erat demonstrandum•
İyi oyuncu son durumunu bilmiyorum ama. Everton zamanı çok iyi işler yapıyordu, Chelsea'de bir türlü tutturamadı istikrarı. Henüz 27 yaşında burada toparlayabilir bence.Barkley iyi oyuncu mu?
Klavyenin azizligine ugramisim.Olmasini istedigini yazdin bence demek istedim.Transferi filan kapattigimiz yok Sevgili Kirmizi uye.Keske yazabilsen de ne demek istedigini anlayabilsek biz de. B2 Turkce kafi olurdu.
Ben de kurmaylarıyla birlikte kriz masasının başında elinde telsizle duvardaki dev panelden gelişmeleri takip ediyor diye hayal ediyordum.Hoca hemen bodrum’a gitmis galiba![]()
Galatasaray, Göztepe kalecisi İrfancan Eğribayat’la ilgileniyor. Oyuncunun fiyatını soran Sarı-Kırmızılı kulüp 3.5 milyon Euro cevabı aldı. 2-2.5 milyon Euro’ya transferin bitebileceği belirtiliyor.
(@yakupcinar)
tek kişilik ekip olduğu için kurmaya gerek duymuyor sanırım.Ben de kurmaylarıyla birlikte kriz masasının başında elinde telsizle duvardaki dev panelden gelişmeleri takip ediyor diye hayal ediyordum.
Orta yolu bulurlar diğer kalecileri de fena değildi.
Galatasaray, Göztepe kalecisi İrfancan Eğribayat’la ilgileniyor. Oyuncunun fiyatını soran Sarı-Kırmızılı kulüp 3.5 milyon Euro cevabı aldı. 2-2.5 milyon Euro’ya transferin bitebileceği belirtiliyor.
(@yakupcinar)
Eğer bu doğru ise, hoca artık CEO modeline geçmiş, yada geçmek istiyor. Detaylarla uğraşmayayım, genç hocalar halletsin istiyor olabilir. Herşey hazır olsun, ben çıkayım adımı, karizmamı koyayım, kaymağı yiyeyim diyor. Ama futbolda bu zor. Hele genç hocalar iş yapmazsa sıkıntıHoca hemen bodrum’a gitmis galiba![]()
yazık ya tribünde izleyecekler onu daha haberleri yok