Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altay da öyle görünüyor, muslera da gençken kaleyi kaplamıyordu. o biraz vücut kalınlığıyla alakalı zannedersem, yaş aldıkça vücudu daha yapılı oluyor kalecilerin çoğununIrfancan Muslera'dan uzunmuş ama saha içinde bana hiç öyle durmuyor hatta kaleyi hiç kaplamiyor.
Farioli gelsin önce Necati'nin yardımcılığını yapsın bişeyler öğrensin. Karagümrük ligin en kötü futbolunu oynadı 10 kişilik bjk ye karşı.Fatih hocamın acilen yanına farioli tarzı yardımcı hoca getirip sorumluluğu paylaşması,işini kolaylaştırması gerek. Tepkiler azalacaktır. Kendisi de rahat edecektir. Necati ve selçukla olacak iş değil.
Gitti gittiprofil fotoğrafında hala aynı foto var gitmedi mi lan acaba
çok kötü hücum hattıMorutan Halil Kerem hucum hatti sizi heycanlandirmiyor mu beyler Hepsi calim atan adam eksilten adamlar pozisyon bulmada sorun yasamiycagiz bence ve zevkli maclar izleyecegiz.Bakalim bitiricilik nasil olacak.Her yol Gedsona cikiyoryaw ortasahayada guzel birini alalim unutalim Gedsonu
Mancini hocam bee![]()
Emre Utkucan, Instagram: "Hiç böyle bir şey beklemiyordum, benim için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Bu en güzel doğum günü hediyesi için en başta sayın hocam İmparator Fatih Terim'e, değerli hocalarım Roberto Mancini, Igor Tudor, Hari Vukas'a
5,917 likes, 217 comments - emreutkucan, September 1, 2021: "Hiç böyle bir şey beklemiyordum, benim için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Bu en güzel doğum günü hediyesi için en başta sayın hocam İmparator Fatih Terim'e, değerli hocalarım Roberto Mancini, Igor Tudor, Hari Vukas'a, diğer...www.instagram.com
Bence yetenekli genc ve kilit acabilen mi Hucum hatti.En azindan Halil ile tipu surekli oralarda tutabilirsin.Bol pozisyonlu msclar izleriz.babel Falcao Feg hucum hatti mukemmeldi tabi sende haklisin.çok kötü hücum hattı
Sende kolpacilik mi oynuyorsun aga dogru soyleKulağıma biri geldide o adam imkansız yav
REZİL Bİ HÜCUM HATTI BİZE YILDIZ LAZIM LAMELA Dİ MARİA DZEKOBence yetenekli genc ve kilit acabilen mi Hucum hatti.En azindan Halil ile tipu surekli oralarda tutabilirsin.Bol pozisyonlu msclar izleriz.babel Falcao Feg hucum hatti mukemmeldi tabi sende haklisin.
Gecen yil 2 macta bizden 4 puan alan ve takimi devraldiktan sonra ligin en iyi futbollarindan birini oynatan Karagumruk teknik direktorunden bahsediyoruz degilmi, yanlis olmasin?Farioli gelsin önce Necati'nin yardımcılığını yapsın bişeyler öğrensin. Karagümrük ligin en kötü futbolunu oynadı 10 kişilik bjk ye karşı.