Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın reis, Toney 'le Mbeumo 'yla filan tamamen atletik ve fizik gücü olan adamlarla oynuyorlar. Halil daha çok bizim için biçilmiş kaftanHalil Brentford’un sistemine uygun bir oyuncu değil zaten kontra atak üzerine oynuyorlar. Amaç piyasa yaptırıp çift hanelere satmak. Çok istersek seneye 8e falan alırız bence eğer Hary Kane’e dönüşmezse.
ne demek istedin reis?halilin bizim alamayacağımız meblada bir oyuncu olma ihtimaline şaşırırım açıkçası
Kiralama bedeli 1-1.5 deniliyor, oyuncu alacağı 800 bin euro. 2 civarı toplam maliyet.Kim dedi 2 m euro civarı diye
Mümkünse bonservisi elinde olan oyunculardan uzak duralım.İşte boşta olan futbolcular ve forma giydikleri son kulüpler şöyle:
- Tottenham: Serge Aurier
- Torino: Nicolas N'Koulou
- Arsenal: David Luiz
- Fiorentina: Franck Ribery
- Valencia: Elıaquim Mangala
- Roma: Javier Pastore
- Lazio: Mateo Musacchio
- Al Ittihad: Wilfred Bony
- Vancouver: Ali Adnan
- Cagliari: Kwadwo Asamoah
- Huddersfield: Oumar Niasse
- Dinamo Moskova: Roman Neustadter
- Al-Hilal: Sebastian Giovinco
- Rennes: Clement Grenier
- Sampdoria: Gaston Ramirez
- Celtic: Oliver Ntcham
- Monaco: Youssef Ait Bennasser
- Real Betis: Sideni
- Bournemouth: Jack Wilshere
- Bordeaux: Hatem Ben Arfa
Temenni diyelim üstadımNiye düşsünler yahu? Adamlar geçen sene 30 milyon paunda forvet sattı; yerine yetiştirdikleri adam 40 m euroluk adam oldu. Tüm yatırımları gençlere ve geliştirme üzerine.
Wolwesla Leicester da zamanında böyle küçümseniyordu; geldikleri nokta ortada.
ne demek istedin reis?
alamadık iste kiralayabildik.
alabilirdik ama biz mi istemedik diyorsun?
kiralama bedeli 1,1,5 olsa opsiyon olurdu diye düşünüyorum.Bence daha az.Kiralama bedeli 1-1.5 deniliyor, oyuncu alacağı 800 bin euro. 2 civarı toplam maliyet.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de düşmezler diyorum zaten?brentford o forvetlerle biraz zor düşer. iki tane makine gibi forveti var. ayrıca epl'de burnley gibi 3 top sektiremeyen kazmaların harman olduğu tonla takım var (geçen seneki sheffield gibi). epl illüzyonundan uzak duralım.
Aynı kişiler 7 m euro da opsiyon diyordu, gördükki opsiyon yok ama diğer kısımlara inanmaya devam mı etmeliyiz?Kiralama bedeli 1-1.5 deniliyor, oyuncu alacağı 800 bin euro. 2 civarı toplam maliyet.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renkdaş o çocukta bu potansiyel var. Fazlası bile var bence tabi.15 20 milyonluk oyuncu olma ihtimalini zor görüyorum
iyi de biz su an bile alamıyoruz ki15 20 milyonluk oyuncu olma ihtimalini zor görüyorum
İşte boşta olan futbolcular ve forma giydikleri son kulüpler şöyle:
- Tottenham: Serge Aurier
- Torino: Nicolas N'Koulou
- Arsenal: David Luiz
- Fiorentina: Franck Ribery
- Valencia: Elıaquim Mangala
- Roma: Javier Pastore
- Lazio: Mateo Musacchio
- Al Ittihad: Wilfred Bony
- Vancouver: Ali Adnan
- Cagliari: Kwadwo Asamoah
- Huddersfield: Oumar Niasse
- Dinamo Moskova: Roman Neustadter
- Al-Hilal: Sebastian Giovinco
- Rennes: Clement Grenier
- Sampdoria: Gaston Ramirez
- Celtic: Oliver Ntcham
- Monaco: Youssef Ait Bennasser
- Real Betis: Sideni
- Bournemouth: Jack Wilshere
- Bordeaux: Hatem Ben Arfa
Ne kadar fantastik kuralmış o hangi masal kitabındanBu sezon 9 numarayı kimse giyemez. Falcao o forma ile resmi maça çıktı. Artık gelecek sezon 9 numara yeni sahibini bulur.
Bu yabancı kuralı değişmez. Unutun o işi...Seneye değişir yabancı kuralı herkesin övdüğü firmino'yo Halil'inin de kimse anmaz adını.Ondan ötürü benim için pek önemli değil.Halil Firmino filan diyenler seneye iyi ki der.