Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kim ki böyle bir bilgiye erişmiş olsun? Mohamed'in potansiyeli ortadayken bonservisini 4'e alıp 5 satsak bile kar yapacakken yönetim neden böyle bir hamle yapsın. Daha da önemlisi sürekli hoca eleştiren birinin (gazeteci bile değil belli ki) youtube hesabı neden burada? Biz de bi youtube kanalı açalım hoca Mohamed'i bağrına basacak diyelim o zaman.
daha potansiyeline ulaşmadığını düşündükleri için yarım sezonda kar ederek satabiliyorsun.

sezonu tamamlarsa ve maçlarda kötü gözükürse değeri düşer. oyuncu kafasında seni bitirdiyse bu sadece sana zarar yazar. bizde bizi çok isteyen oyuncuları fiyatının altına kaç kere aldık. malesef transferde oyuncu gitmek istiyorsa ya oyuncuyu kaybedeceksin yada satıp para alacaksın. ortası biraz zor.

daha potansiyeline ulaşmadığını düşündükleri için yarım sezonda kar ederek satabiliyorsun.

sezonu tamamlarsa ve maçlarda kötü gözükürse değeri düşer. oyuncu kafasında seni bitirdiyse bu sadece sana zarar yazar. bizde bizi çok isteyen oyuncuları fiyatının altına kaç kere aldık. malesef transferde oyuncu gitmek istiyorsa ya oyuncuyu kaybedeceksin yada satıp para alacaksın. ortası biraz zor.
Ben kazanalım demiyorum adam 28-30 yaşında da değil. Yaşı çok genç ve potansiyeli bizi kafasında sildiyse bile ortada. Zaten avrupalılar o potansiyele harcıyorlar parayı.

Bu kim ki böyle bir bilgiye erişmiş olsun? Mohamed'in potansiyeli ortadayken bonservisini 4'e alıp 5 satsak bile kar yapacakken yönetim neden böyle bir hamle yapsın. Daha da önemlisi sürekli hoca eleştiren birinin (gazeteci bile değil belli ki) youtube hesabı neden burada? Biz de bi youtube kanalı açalım hoca Mohamed'i bağrına basacak diyelim o zaman.

Buradaki kastedilen şey şu olsa gerek bizim bonservisi almak yani opsiyonu kullanmak için Zamalek futbol kulübüne belli bir süre öncesinde bildirimde bulunmamız gerekiyor adamlar da şu an soruyor bonservis üzerinize alıyor musunuz ? diye. biz de şu transfer döneminde limitlerimizi daha fazla zorlamamak için kullanmıyoruz diyoruz aralık ayında 15 gün öncesinden bildirimi yapar bonservisi alırız.

•quod erat demonstrandum•

Dananın kuyruğunu kopardım. Sıra yönetimde. #dananinkuyrugukopuyor😎

images (10).jpeg

Bu Orta saha hattiyla hic cikmayalim özellikle Lazio macinda avrupa'da PSV macinda oldugu gibi rezil olabiliriz. Bakmayin Randers ve Johnstone maclari fazlasiyla yaniltici. Bu sezon 9 Resmi macta kalemizde 15 gol görmüsüz

Birkaç saat içinde sıcak gelişmeler olmasa kalır orta saha transferi. 6 Avrupa maçı bu orta saha ile geçmez.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

El neny sanırım bonservisiyle alınacak

•quod erat demonstrandum•

Elneni gelsin kapayalim transferi

Maasida cok fazla olmaz sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt