Murat Mehmet Şahin
Kırmızı Üye
- 1 Şubat 2021
- 190
- 147
- 153
Edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plan (lig için) yerli kaleci alıp ilerde yer açmak. Kanatlar büyük ihtimalle Kerem/Morutan - BAY şeklinde olacakElneny transferi inşallah olur kemik gibi adam ortasahamız rahatlar. Yalnız Elnenyle beraber gerideki 6 oyuncu yabancı oluyor. İleri 5 lide yalnızca 2 yabancı hakkı kalıyor bu da bir sorun.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
daha potansiyeline ulaşmadığını düşündükleri için yarım sezonda kar ederek satabiliyorsun.Bu kim ki böyle bir bilgiye erişmiş olsun? Mohamed'in potansiyeli ortadayken bonservisini 4'e alıp 5 satsak bile kar yapacakken yönetim neden böyle bir hamle yapsın. Daha da önemlisi sürekli hoca eleştiren birinin (gazeteci bile değil belli ki) youtube hesabı neden burada? Biz de bi youtube kanalı açalım hoca Mohamed'i bağrına basacak diyelim o zaman.
Ben kazanalım demiyorum adam 28-30 yaşında da değil. Yaşı çok genç ve potansiyeli bizi kafasında sildiyse bile ortada. Zaten avrupalılar o potansiyele harcıyorlar parayı.daha potansiyeline ulaşmadığını düşündükleri için yarım sezonda kar ederek satabiliyorsun.
sezonu tamamlarsa ve maçlarda kötü gözükürse değeri düşer. oyuncu kafasında seni bitirdiyse bu sadece sana zarar yazar. bizde bizi çok isteyen oyuncuları fiyatının altına kaç kere aldık. malesef transferde oyuncu gitmek istiyorsa ya oyuncuyu kaybedeceksin yada satıp para alacaksın. ortası biraz zor.
Bu kim ki böyle bir bilgiye erişmiş olsun? Mohamed'in potansiyeli ortadayken bonservisini 4'e alıp 5 satsak bile kar yapacakken yönetim neden böyle bir hamle yapsın. Daha da önemlisi sürekli hoca eleştiren birinin (gazeteci bile değil belli ki) youtube hesabı neden burada? Biz de bi youtube kanalı açalım hoca Mohamed'i bağrına basacak diyelim o zaman.
Opsiyonu yatırıp , menajerleri sesini kesmek lazım bence.
Ne bela memleket yav.
8 eylül degilmiydi son gün avrupa kupalarina bildirmek icinmi son gün ?Günaydın herkese
Son gün artık, bakalım neler olacak