Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MM’nin bonservisi alinmali, menejeriyle iliskisi koparilmali, herkese haddi bildirilmeli.

El Neny alinip MM’e kanka saglanmali, ailesi getirilip disko yasaklanmali.

Albayrak Florya’nin agasi yapilip 5 milyon € ayakbasti parasi alinmali kendisinden.

MM’ye kene gibi yapisip moralini duzeltmeli, antrenman sonrasi yemege cikarmali.

muhammedden ciddi paralar kazanırız diye hayaller kurarken hem herifi kaçırıp hem borclu cıkacaz gibi

Elneny gelirse Mostafa da kendine gelebilir belki yalnızlık çekiyor

Dengeli bir oyuncu olması daha önemli bence, ikili mücadelelerde sinen bir tip de değil ve pas kalitesi çok iyi. Tabii benimki temenni, olacak gibi durmuyor.

Biraz araştırdım. Portekiz liginde oynuyor. Muhtemelen Fb ye bunu Vitor istemiştir, tanıdığı bildiği bir oyuncudur. iyidir. Ama portekiz futbol tacirlerinin merkezi, ordan oyuncu almak kolay değil.

Oyuncunun lisansi, UEFA listesi derken nerden gelecekse artik en gec 8 gibi aciklanmasi gerek. Aslinda su an bir türlü haberler cikmasi lazimdi.

Ben artık Kuzey Afrikalı/Arap tandanslı oyuncu istemiyorum ya. Potansiyeli uzay bile olsa alması oynatması yollaması apayrı dertler. Git japon al Avustralyalı al ne bilim Yeni Zelanda'ya gir gına geldi bunlardan.
Irkçılık yapma abi.
Kuzey Afrikalı ve Arap'lar kadar işine bağlı adamlar var mı dünyada?

Arsenal'e güven olmaz bu arada. En son Kolosinac'ı fb'ye veriyorlardı yalan ettiler. Aynı tarifeyi bize uygulayabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt