Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.414
- 18.614
- 1.338
Elneny süper olur tam aradığımız süpürge
Bi 8 no daha lazım Babel yerine de genç bir hücumcu alsak iyi olurdu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elneny süper olur tam aradığımız süpürge
Bugünde mi Deadline.
Her gün deadline mı oluyor.
Terim Nzonzi'yi stoper gibi oynatmaya çalışınca, takımda teknik/taktik olmadığını gören Nzonzi sessiz kalamadı ve bu nedenle önce medya üzerinden sanki kendi haksızmış gibi itibarsızlaştırıldı, sonra da gönderildi. Nzonzi topu ayağına aldığında kimse hareketli bir şekilde boş alana kaçıp top istemiyordu. Adamın vücut dili "ben bu düzende oynamam" diyordu zaten. Bence Nzonzi değil, çevresi ve çevresindeki oyun kurgusu yanlıştı.Herkes Nzonzi'yi hatırlıyordur. Yedeğe düşme sebebi belli.... Hücümda etliye sütlüye karışmayıp sadece defansif aksiyonlarda olması deniyordu ana etken olarak. Disiplinsizlikler vs sonra gelişti.
Ee Elneny'nin tjk dönemide bu dediklerimden halliceydi. İşin hücüm kısmında hiç yoktu. Biz neden Elneny istiyoruz?
Mesela becerebildikleri bir kenara Seri, Taylan vs farklı tarz oyunculardı ve hocada bu tip regista tarzı oyuncu istiyordu. E hoca hala aynı tarz oyunu oynatmaya caçlısıyor ama Elneny istiyor. Ben bu işten hiçbirşey anlamadım. Yine kadro dışı olayları falan görmek istemiyorum hem de bonservisi ile geleceği söylenen minimum 2.5 milyon alacak bir adamda vs.
İşin özü "Panik" transferine yöneldik gibi geliyor.
Elneny = Nzonzi olur hocanın oynattığı futbolda.
Alakaya maydanoz kankaElneny = Nzonzi olur hocanın oynattığı futbolda.
Bence ogulcana verecekler10 numarayı gözümüze gözümüze sokuyolar aldık birini
Elneny gelip
Elfreni gitse basarili bir gün olur
Götümüz açıkken ileriye mi adam aldık.Herkes 6 bekliyor ama bence 10 no aldık