Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara ogulcana verilir fatih hoca bir konuşma yapar

Muhammed yok, Diagne kafadan sakat, elde var Halil yedeği de Oğulcan olur. TFF şerefsizliği bırakıp lisans verirse eğer.

10 numara Oğulcana verileceğine bana versinler ben giyeyim yeni sezon formam yok.

Rizelileri daha çok çıldırtırım.

Takımda 8 numara oynayabilen Cica ve Berkan var. 6 numara oynayan tek adamsa 8'den devşirme Taylan.

Net bir kesici olmayışının eksikliğinden stoperlerimizin değeri düşüyor. Adamlar her maç rakiplerin hızlı açıklarıyla birebir kalıyor.

Buna rağmen hala 8 isteyenler var. Evet, Gedson'u istemeyen olmaz ama Gedson olmayacaksa bu takımın ihtiyacı basit hata yapmayacak tecrübeli bir 6'dır.

Elneny bu tanıma uyan şu saatte bulabileceğimizi en iyi oyuncu

1630569451735.webp

Elneny, oyunun hücum tarafında yok. Çok şişiriliyor şu anlarda Elneny; elbette gelsin ama hoca kafasındaki ortasaha kurgusunu ve oyunu değiştirecek mi?
Hocanın öyle bir kurgusu ve oyunu varmı ? nerde gördün veya duydun
Taylan ve Berkanı yan yana koyup kör dövüşü oynamaktan başka ne yapmış bizim orta saha allahtan cicaldau var morutan geldide biraz seviye yükseldi hocanın kafasındakine kaldıysak küme düşmeye oynarız

Elneny'nin Arsenaldaki maasi 2,75m poundmis. Yani 3,5 m euro civarinda...bicim icin pahali sanki

tff bakkaldan farksız yemin ederim. göt korkusundan parayı iade etmişler. büyük ihtimal Gsye karşı davayı kaybedersek tazminat işi başımıza çıkmasın diyedir

Herkes 6 bekliyor ama bence 10 no aldık

İmkan vermiyorum. Basın toplantısında zaten bunu net şekilde yalanlamıştı FT Hagi'nin oğlu için çıkan laflarda.
Kaldı ki bize 6 lazım. Taylan ve Berkan'a emanet edilirse ordaki yük, Muslera depresyona girer gol yemekten.

Terim Nzonzi'yi stoper gibi oynatmaya çalışınca, takımda teknik/taktik olmadığını gören Nzonzi sessiz kalamadı ve bu nedenle önce medya üzerinden sanki kendi haksızmış gibi itibarsızlaştırıldı, sonra da gönderildi. Nzonzi topu ayağına aldığında kimse hareketli bir şekilde boş alana kaçıp top istemiyordu. Adamın vücut dili "ben bu düzende oynamam" diyordu zaten. Bence Nzonzi değil, çevresi ve çevresindeki oyun kurgusu yanlıştı.

Durum su anda da ayni zaten renkdas. Topu ayagina alan pas verecek adam bulamiyor, cunku takim oyunu yok bizde.

Şunun şurasında çok bişey kalmadı, ligden ve özellikle Avrupa’dan baz mı geçtik belli olacak.

10 numara Oğulcana verilecekse skandal olur bu kadar tantana yapılması..Seneye Anadolu'ya kiralık gidecek bir topcudan bahsediyoruz bunun gurur meselesi yapılması çok gereksiz bir iş hakkını ara tepkini göster ama tutup da 10 numarayı verme bir zahmet..
Ayrıca yabancı 10 olayına da sıcak bakmıyorum cicaldauyu gedson gibi değerlendirmek mantıklı değil.. 10 numaraya yakın cicaldau oynamalı transfer 6 ya da 8 olmalı mutlaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt