- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
@At Kafası Daha Sert istiyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi de falcao gitti zaten bir tane kontenjanın boş.Tamamen şahsi fikrim futbolcular bence alındı sorun gönderilecek futbolcuların kulüpler arası görüşmesi ve fesih edilecek futbolcuların hukuksal işlemleri beklememize sebep oluyor gibi.
Sesli güldüm.Reis her türlü oluruz öyle boşver
cocuklugum spor gazetelerinde gravesen, juninho, ze roberto gsde kolpaları okumakla geçti. hey gidi heyEvet tamam da sert de degil sert diyince benim aklim direk Graversene gidiyo. Orta iste.
Emana ve Juninho orta sahasi kalp kalp asdasdcocuklugum spor gazetelerinde gravesen, juninho, ze roberto gsde kolpaları okumukla geçti. hey gidi hey
![]()
Emana ve Juninho orta sahasi kalp kalp asdasd
Bi de su Julio Bapista hic gelmedi ya![]()
Xhaka mı sert elnenye göre ben mı yanlış anladım cümleden?Xhaka sert Elneny biraz ilik gibi
Elneny dahaXhaka mı sert elnenye göre ben mı yanlış anladım cümleden?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Xhaka daha sert tabi. Tam bir hard manXhaka mı sert elnenye göre ben mı yanlış anladım cümleden?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adi üstünde GRANIT gibiXhaka daha sert tabi. Tam bir hard man
Elneny şöyle diyim sana sertlik olarak Canadan bi tik aşağısı xhaka maka bilmem benXhaka daha sert tabi. Tam bir hard man
Amasi var gerçekten de teklif sunmuşlar sorun oradaHalil transferinden 1 saat önce de Fener haberleri çıkmıştı. Sonra ne oldu gördük. Elneny tjk diyorlarsa aldık demektir hayırlı olsun. Bu kadar balık hafızalı olmayalım.