Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.524
- 102.608
- 5.238
Pjanic?5 saat 30dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pjanic?5 saat 30dk
Bunu düşünmedim değil…Ansızın Ndombele haberi çıkıyormuş buralar yıkılırrr
3 sene sözleşmesi var ve maaşı 8m falan galiba.Pjanic?

Sakat dönüşü bilinmiyorAnsızın Ndombele haberi çıkıyormuş buralar yıkılırrr
DOmbele piyasa degeri 60 milyon ne yaptiniz yaw
Takimda Dombili var Ndombele'ye gerek yokGedson’un da 50 milyon opsiyonu vardı Tottenham’da
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oynamayan bir adamın potansiyel hedefine ulaşmasını nasıl bekliyorlar. Futbolcu gitmek istiyorsa tutmak daha çok zarar veriyor. Morutan ne kadar paralardan ne kadara düştü. Oynamıyordu kafasında gitmek vardı.Potansiyelli birisi adamlar yatırım yapıyorlar göndermemeleri normal bence çok derin kadro kuruyorlar herkes bizim gibi değil malesef
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mohammed de o zaman aynısı neden takımda tutmak istiyorsun? Gedson ben gitmek istiyorum diye birşey demedi hiç bi yerde demek ki farketmez diyor bilemiyorsunOynamayan bir adamın potansiyel hedefine ulaşmasını nasıl bekliyorlar. Futbolcu gitmek istiyorsa tutmak daha çok zarar veriyor. Morutan ne kadar paralardan ne kadara düştü. Oynamıyordu kafasında gitmek vardı.
:red:Takimda Dombili var Ndombele'ye gerek yok
Bence daha kolay Barça kurtulmak istiyor adamdan ve Avrupa'da transfer dönemi kapandı ya bize gelicek ya da Rusya'ya.Pjanic müthiş oyuncu ama yolu düşmez buralara, Gedson'dan 2 kat daha zor transfer.
Ykürek espirilerimi nasil buluyorsun
Ykürek espirilerimi nasil buluyorsun
:falcao: