Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pjanic müthiş oyuncu ama yolu düşmez buralara, Gedson'dan 2 kat daha zor transfer.

Sergen salagi futbolda tek yonlu adam kalmadi falan deyip ziya dogan gibi necip josef ne varsa oynatiyor :asd:

avrupada transferın kapanmasıyla uefa lıstesı arasında Allahtan bu kadar kısa zaman var yoksa takımlarında oynamayan herkesı yazarlardı bızım kuluplere su menajerler cok tehlıkelı

Bazen bu forumdakileri anlamiyorum. Bilerek mi yapiyorlar, doldurusa mi geliyorlar belirsiz ama hala herkese çöp, leş. Hic akillanmayacagiz. Mario Gomez sakat, 2 senedir les dediler, adam show yapti. Ayni yorumlar Abubakar, Elneny, Josef icin de yapildi. Devre arasi, yok Onyekuru 6 aydir oynamiyor, yok yetersiz ve vs sanki EPL'ye geliyor. Hele biri dun, Okay gunumuz futboluna uymuyor dedi. Sanki uzay futbolu oynuyoruz 😁
Hele Muslera'yi savununlar, eger Muslera baska takimda olsa ve almak istesek kova, leş, çöp yorumlari havada ucusuyordu.
Butun sampiyonluk adaylari yerli kaleci ile oynarken biz 2.5 milyona yabanci oynatiyoruz. Ünlü bestemiz " 4 sene üst üste sampiyon olduk" repligindeki 4 sampiyonlugun 2'sini yerli kaleciyle almistik. Tr liginde ortalamanin ustundeki her kaleci ile sampiyon oluruz.
Isimlere takilmamak gerekiyor, kendimizi dev aynasinda gormemeliyiz. 90'larda fenerlilerdeki kibirden nefret ederdim ve maalasef suanda ayni kibir bizde var.

Oynamayan bir adamın potansiyel hedefine ulaşmasını nasıl bekliyorlar. Futbolcu gitmek istiyorsa tutmak daha çok zarar veriyor. Morutan ne kadar paralardan ne kadara düştü. Oynamıyordu kafasında gitmek vardı.
Mohammed de o zaman aynısı neden takımda tutmak istiyorsun? Gedson ben gitmek istiyorum diye birşey demedi hiç bi yerde demek ki farketmez diyor bilemiyorsun

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk orta saha felan alamaz ya bugün son gün onlar için. Bir kaç saat içinde kolpa muhabirleri bjk orta saha transferini ocak ayına bıraktı derler bunuda bjk yönetimi bjk parasini sokağa atmadı diye anlatirlar.

bjk ghezall ve rosier den nasıl canı yandıysa her yerde karşımıza çıkıyor. Birde avrupadan gelen gelirlerin 3/2 si limitlere yansıtılması işi var. Herşey fb ye bjk ye göre düzenleniyor anasını satayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt