- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Geçen sezon Etobo yerine getirselerdi keşke adam gibi oynamadı da benzer şartlarda alınabilirdi.Düzenli oynuyor kanka, yeni hocaları regista kullanıyor istatistikleri de çok iyi 4 maçta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon Etobo yerine getirselerdi keşke adam gibi oynamadı da benzer şartlarda alınabilirdi.Düzenli oynuyor kanka, yeni hocaları regista kullanıyor istatistikleri de çok iyi 4 maçta.
Mohammed de aynısı. Evrak vs ya da birşeylerde tıkanma olmasaydı olacaktı transferi. Bu psikolojide bir futbolcu çok faydalı olmaz. Acilen Mohammed ve Marcao rehabilite edilmeli. Elneny gelirse Mohammed için çok sevindirici bir gelişme olur bu açıdan bile olumlu bir transfer Elneny.Mohammed de o zaman aynısı neden takımda tutmak istiyorsun? Gedson ben gitmek istiyorum diye birşey demedi hiç bi yerde demek ki farketmez diyor bilemiyorsun
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir de Modeste vardı.Bu adamı öyle kanıksamışız ki sanki bana kısa bir süre de olsa bizde oynamış gibi geliyor.
Elneny konusunda bjk daha şanslı olur ya, çünkü maaşını yüksek tutabilir birde oyuncu daha önce bjkde oynamış bukapışmada bjk de avantaj
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazmadıkları kesin mi?Fener ve Rize'den sonra bundan itibaren Benfica denen serefsiz kulüp de benim icin düsman kulüptür.
Kodumun cingenelerine bak hele Gedson'u Uefa listesine bile yazmamislar.
Yazmadıkları kesin mi?
Dunya uzerinde Gedson’dan baska bir orta saha yok mu? Orta saha listesinde bir tek Gedson yaziyor herhalde, alternatifi yok.
Fener bir ton adam yolladi ya. Yolladigi adamların maliyetinin yüzde 80inini fener karşılamistir. Ali Koç nasıl bir hile yaptıysa yine...
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi