Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonun yerinde olsam bana deger vermeyene karşi deli taklidi yaparim hasta olurum sakat davranirim o bonservisinide verdirmem onlara.

Mohammed de o zaman aynısı neden takımda tutmak istiyorsun? Gedson ben gitmek istiyorum diye birşey demedi hiç bi yerde demek ki farketmez diyor bilemiyorsun

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mohammed de aynısı. Evrak vs ya da birşeylerde tıkanma olmasaydı olacaktı transferi. Bu psikolojide bir futbolcu çok faydalı olmaz. Acilen Mohammed ve Marcao rehabilite edilmeli. Elneny gelirse Mohammed için çok sevindirici bir gelişme olur bu açıdan bile olumlu bir transfer Elneny.

Yogun caba varmis

1630579667482.webp

Fener ve Rize'den sonra bundan itibaren Benfica denen serefsiz kulüp de benim icin düsman kulüptür.

Kodumun cingenelerine bak hele Gedson'u Uefa listesine bile yazmamislar.

Dunya uzerinde Gedson’dan baska bir orta saha yok mu? Orta saha listesinde bir tek Gedson yaziyor herhalde, alternatifi yok.

Fener bir ton adam yolladi ya. Yolladigi adamların maliyetinin yüzde 80inini fener karşılamistir. Ali Koç nasıl bir hile yaptıysa yine...

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uefa listesine yetişmiyorsa Elneny'e gerek yok tecrübe olarakta iyi olur diyordum ama Uefa'ya yetişmiyorsa Patrick Berg, Hamza Choudhury daha iyi bir seçenek olabilir ya da 8 no isteniyorsa bizle ismi geçen Cuisance'de olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt