Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar son celsede kimler var gündemde...

Ulan bu ne
gittim 12 hasta baktım geldim ne gelen var nede giden. yuh ya.

çok urkek basladi hafiften 1 tirstim ama kalitesini gosterdi sonra. yalniz ben iki rumeninde altyapisinin bu kadar iyi olacagini tahmin etmiyordum. tek pas ve topsuz kosulari iyi ikisinin de. takimda bu tarz topcularin sayisi daha fazla olsaydi keske :/

Cicaldau zaten Hagi reisin altyapisindan ondan onda sasirmadim ben. Ama Morutan bekledigimden daha baskin cikti.

Eyvah fener transfer yapmış. Gerçekten fener ve beşiktaş transfer yaptığında bu siteden uzak durmak lazım. Bizim transferlerimiz aşır gömülürken adamlar bimden çöp poşeti alsa dünya yıldızıymış müthiş kadro vs diye anlatılıyor.
Benim Serdar Dursun’u kaçırdığımızı düşünen arkadaşım vardı ilk açıklandığı gün. Maalesef Galatasaray’ın en büyük sorunu Galatasaray taraftarı.

Gedson'u bugun vermeyen 8'ine de vermez. Zaten transfer borsasi kapandi adamlarin 2 gun once.

Başkan'dan esprili bir açıklama

Dün 5 dk Zeki Uzundurukan'a maruz kaldım. Galatasaray Mostafa'yı satsa 4 milyon kiralama bedeli + 8 milyon opsiyonla 29 yaşındaki Haris Seferovic'i alacaktı dedi. Çok duyum gördüm ama baron duyumu farkını ilk kez yaşadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt