Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde ilk 3'e girelim, UEFA'da da 3. olursak iyi bir başlangıç diyebilirim bu yapılanma muhabbeti için. 3 sene sonra şaha kalkacağımıza ihtimal vermiyorum tabii ama bu transferlerle ilk sezonda büyük başarılar beklemek yanlış olur. Geçiş sezonu gibi bir sezon bizi bekliyor bu sene. 2-3. olabilsek iyidir ligimizde. Aman daha kötüsü olmasın da..

Ulan yok mu Galatasaraylı bir siyasi
Bunların ağlayıp siyaseti kullanıp yardım dilenmesinden bıktık artık
Uydurdukları şeye bak
Değişikliklere karışmayacakmış
Kendileri çalıp kendileri oynuyor resmen herifler
O kurullarda 1 tane bile Galatasaraylı olmaz mı yav

Ligde ilk 3'e girelim, UEFA'da da 3. olursak iyi bir başlangıç diyebilirim bu yapılanma muhabbeti için. 3 sene sonra şaha kalkacağımıza ihtimal vermiyorum tabii ama bu transferlerle ilk sezonda büyük başarılar beklemek yanlış olur. Geçiş sezonu gibi bir sezon bizi bekliyor bu sene. 2-3. olabilsek iyidir ligimizde. Aman daha kötüsü olmasın da..

Gedson gelirse ikinci yarı şaha kalkarız.

Fb transferleri övülüyor da o sağ ve sol kanat bekleriyle çok zorlanırlar berisha da çok iyiyse salzburg gibi takım o yaşında neden bıraksın rossi pelkas mesut max osayi hepsi aynı bölge adamı hangi birini oynatacaksın ki gereksiz şişiriliyorlar yine

Biz elneny alalım yeter en büyük sorunu çözeriz tabi avrupa listesine yetişmeli zira bu orta sahayla avrupa maçlarında çok zor durumlara düşeriz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
... çok iyiyse kulübü neden bırakıyor.... tarzı yorumlar gerçekçi değil.
Boey'i neden bırakıyorlarda diyebiliriz o zaman.
Aman aman bir para da ödemek Boey için ama şimdilik hedefi 12den vurmuş görünüyoruz.

UEFA yazdırmadıktan sonra yabancı almak çok saçma olur. Hem UEFA'nın liste için bu kadar erken davranması çok saçma yani tüm avrupa ülkelerinde transfer kapanıncada alabilir veya 1-2 ek yapma hakkı tanınabilir, atlı mı kovalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt