Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.907
- 28.135
- 1.933
elneny melneny getirin işte bişey, en önemli pozisyon 3 aydır dolmadı lan enayi misiniz nesiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son bacak protezi ariyorduSon durumu ne bılmıyorum ama Wılshere ıyı futbolcu 2 senelık sozlesme fena olmaz uygun rakamlara
En mühim mevkide hem nicelik hem nitelik olarak eksiğiz. Belki de ilk transfer yapılması gereken yerdi 6 numara.
Gedson >>> pizzi+ taarabt diyola
yetişmiyor malesefEl neny geldi mi?
İsin kötü yani, taylan o hatayi yapmasa hoca aklindan bile geçirmeyecekti 6 numara olayini
UEFA listesine yazmadıktan sonra Türkiye için Gedson'u ne yapacağız ki Gedson-El Neny(yada muadili) bir isim muhakkak gerekiyor.Demek ki bulamamışlar ya da Gedson işinin olur tarafı var o yüzden bekliyorlar.
O zaman hayır gelmez ondan ben gecen sene 18 maca cıkmıs ona dayanarak dedım ama dedıgım gıbı takıp etmedım son durumunu.En son bacak protezi ariyordu
normal yüzü kaleye dönük olsaydi top taca cikardi. topun kaleyi bulmasi icin vücudunun o kadar dönmesi sart.
Anlıyorum ama 2 aydır adamlar vermiyoruz diyor. 2 aydır alternatif ne araştırdın. Koca 2 ay hani 60 gün. Adam da getiremezsen o bölgeye Kasımpaşa paramparça etti, stoperlerin sürekli rakip ortasaha ve forvetleriyle başbaşa kaldı. Top tutamadın, çıkamadın, rakip baskısı altında hiç bişey yapamadın. Bu ortasaha kurgusu iLe 3.’lük büyük başarıdır. Avrupa’ya zaten havluyu attım rezil bari olmasak.bazı mevkiler kolay bazı mevkiler zor. gedson gibi top tekniği yüksek olduğu için öne koyabileceğimiz ama aynı zamanda geniş alanda kontra savunacak, sağ iç koridoru 100 metre kullanacak adam arıyorsak imkansızlar haricinde evet fazla adam yok. yoksa kanat arasak 150 tane buluruz.
örneğin lizbon'da bizimkine benzer stilde ama solak matheus diye biri var. o bile bence gedson'dan bir tık daha geride. ki istesek kaç para çekerler allah bilir.
Taylan GS ilk 11'i seviyesinde topçu değil diye aylardır yazıyoruz burada.İsin kötü yani, taylan o hatayi yapmasa hoca aklindan bile geçirmeyecekti 6 numara olayini
DogruUEFA listesine yazmadıktan sonra Türkiye için Gedson'u ne yapacağız ki Gedson-El Neny(yada muadili) bir isim muhakkak gerekiyor.