Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
Gedson falan değil ortalama üstü yabancı bir orta saha gelsin tamam ya, Neden bu kadar tek oyuncuya takılı kalıyoruz olmuyorsa olmasın ya cidden bıktım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forma numarasiymis o mubabbet.Ben hala Fatih hocanın toplantıda 'açıklayayım mı' dediği oyuncuda kaldım. Acaba Halil'i mi kastetmişti.
Ya herkes dalgasına bakıyor. Ver 10-12m€'yu al git diyor adamlar.Bu Gedson dugumunu bu saatten sonra hocadan baskası cozemez. O da %10 ihtimalden fazlası değil bence
dur kardeşim sıkmapolyanna gibi takiliyordum foruma son geldigimden beri. sukur gs yine bize bu modu actirdi
Ekli dosyayı görüntüle 137431
Yangın yapanlara laf ediliyor ama polyannalarin durumu daha vahim bence uefada babalar grubuna düşmüşsun Berkan ve taylanla olur hallederiz diyen ciddi bir cahil kitle var etrafta
rize deplasmanı bu os rotasyonuyla iyi geçmeyecekEkli dosyayı görüntüle 137431
polyanna gibi takiliyordum foruma son geldigimden beri. cok sukur gs yine bize bu modu actirdi
hoca bizi kolpaladı gibi gözükmekteforma numarasiymis o mubabbet.
bir de taraftarin mutlu olacagi isimler gelecek demisti halili mi kastetti acaba orada merak ediyorum