Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson falan değil ortalama üstü yabancı bir orta saha gelsin tamam ya, Neden bu kadar tek oyuncuya takılı kalıyoruz olmuyorsa olmasın ya cidden bıktım.

Benfica Basın Sözcüsü Farinha:

“Henüz Şampiyonlar Ligi için kesinleşen listeyi UEFA'ya teslim etmedik. Gedson Fernandes büyük ihtimalle listede olacak."

Sicarim böyle is

La bu terim edemiyormu rui costaya desin gönder oyuncuyu.bu nedir yaw ,bi adam bana babam gibidir dese evlatlık görevini yap gönder derim .sanki bedavaya alacaz ahlaksızların yaptığına bak yaw.65 m euro satış yapmışlar bide buna rağmen neyin peşinde bu rezil herifler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_20210902_153244.jpg

polyanna gibi takiliyordum foruma son geldigimden beri. cok sukur gs yine bize bu modu actirdi

Galatasaray'ın kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmektir. Avrupa, bizim için dandik Süper ligden daha önemlidir ve orta saha transferini 9.5 saat içinde yapamazsak benim açımdan büyük rezillik olur yönetime çok büyük eksi yazar. Türkiye ligi için mi kadro kuruyoruz biz? Orta saha eksikliği kaç aydır çok net belli

Bu Gedson dugumunu bu saatten sonra hocadan baskası cozemez. O da %10 ihtimalden fazlası değil bence
Ya herkes dalgasına bakıyor. Ver 10-12m€'yu al git diyor adamlar.

Verin alın kardeşim bu kadar zor değil ya. Kimlere kimlere ne paralar verdik anasını satayım.

Gedson'u hepimiz istiyoruz. İyi güzel ama alternatifini de hazırda tutmak gerekirdi. Umarım vardır bir alternatifi. Orta saha bulmak sağ bek bulmaktan daha kolay. Boey'i bulan scout ekibi orta sahaya da ihtiyaç duyduğumuz özellikte ve kalitede oyuncu bulabilir. Öyle bir oyuncu transfer etseydik Benfica da bu kadar tok satıcıyı oynayamazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt