Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada yangın çıkmasının nedeni bu gece liste verilecek olması. Ama görünen o ki bu yıl Avrupayı pek önemsemiyoruz. Öyle olsa transferlerin en azından bir kısmı Psv maçlarına yetiştirilirdi. Eğer amacımız yapılanmaysa ve avrupadan ziyade lige asılacaksak da önümüzde transfer için daha 6 gün var.
seri-lemina-nzonzi-andone'yi al s.ligini önemseme, yeniden yapilan a.ligini önemseme.
Arada bir senede de keşke ceza yeseydik de.
Ne zaman onemseyecegiz acaba avrupayı çok merak ediyorum. Hayır bu kadroda 1 tane orta saha ile belki iyi oynayacak, belki gidip iki takimi da yenecegiz oyuncuların bir sene daha değer kaybetmesine nasıl göz yumuyoruz anlamıyorum. Kaç senedir sallamadigin için bugün UEFA da 4. torbadasin yahu bir zamanlar şampiyon olduğun turnuvanın elemesinde en dandiklerle ayni torbadasin. 4 senedir de ayni kişi hoca.

Başka da birşey demiyorum

transferler güzel ama bir-iki isim bile bu transferlerin geleceğini belirleyebilir.. çünkü genç ve riskli bir kadro kurduk.. daha GALATASARAY ismini kaldırıp kaldıramayacağını bile bilmiyoruz. dağılmamaları için bir iki sağlam oyuncu şart.. tutarsa ihya tutmazsa bu kadar yatırım boşa gidecek..
Aynı şeyi düşünüyorum. Takımda bir iki eksik var bence de. Şöyle katkısı kesin çok iş görecek oyuncular. Mesela el neny gibi.

Bütün klüp taraftarları aynı..
bizim teknik adam daha iyi,bizim başkan daha iyi, bizim takım daha kaliteli.sürekli gerçeklerden uzak bir sıdik yarıştırma var.Bu yüzden klüpler batma noktasında.
Senelerdir her türlü beceriksizlik,fiyasko yaşanıyor klüplerde..

hala kusura bakma ama saç sapan argümanlarla taraftara laf söylemeye çalışıyorsunuz.
yahu taraftarlar suçlu ama tam tersi yöneticilere, teknik adamlara yeteri kadar tepki vermediği için suçlu.

Bu klüp doğru yönetilmediği müddetce, göstere göstere sürekli aynı hatalar yapıldığı müddetce birlik falan olunmaz.
Çevremde fatih terimden nefret edenlerin sayısı her geçen gün artıyor.İnsanlar artık bıkdı.

çapsız bjk ile bizim potansiyelimiz aynı mı.Adamlar senelerdir transferlerde bizdende şikecilerdende daha başarılı oluyor.
Olay transferde başarılı olmaksa geçen sene fener şampiyondu.önceki sene biz. Falcao gelirken binlerce taraftar hava alanında idi. Gönderene kadar çatladı. Geçen sene bu takım ne ola ki dediğimiz Beşiktaş gol farkıyla da olsa şampiyon oldu.
Yönetimsel hatalar dediğin şey aslında şu anda onların yaptıkları. Geçici çözümler bulmaya çalışmak. Senin olmayan oyuncularla başarıya ulaşmaya çalışınca olmuyor işte başarı falan gelmiyor. Ayrıca eksikleri ucu bucağı yok ne yazık ki... Transfer yap yap bitmez.
Benim de bu transfer sezonunda hayal kırıklıklarım oldu. Mesela bir gedson. Çok inanmıştım oysaki... Muhammed de keza öyle gitmek istemesi vs. Ama yapacak birşey yok eldekiler bizim oyuncumuz öyle böyle kötülemekle gelebilecek başarıyı da engelleriz.

Ekli dosyayı görüntüle 137457

Tatmin olmadiginiz bir transfer var mi? Ben bu transfer doneminde iyi isler yaptigimizi dusunuyorum. Sadece Nelsson ve Cicaldau’ya biraz fazla bonservis odedik. En onemli eksigimiz orta saha. Kaldi 5 gun.
Onlarda da birisine 5 diğerine 3 yıllık bir ödeme planı yaptık. PvA bir nebze beni korkutuyordu ve istemiyordum ama onun dışında oldukça memnunum. PvA yerine de adı geçen George Bello'yu istiyordum, onun etkisi galiba. :) Orta sahayı bir şekilde 5 gün içinde halledeceğimizi düşünüyorum.

arkadaşlar illa ki ortasaha alacaklarını bizde biliyoruz fakat avrupa'da elek olmaktan sizde sıkılmadınız mı?

2 senedir 6 numarada eksik varken bir oyuncu takviyesi yapmak bu kadar mı zor? hemde 6-7 milyon bonservislerin havada uçuştuğu bir dönemde..

arkadaşlar illa ki ortasaha alacaklarını bizde biliyoruz fakat avrupa'da elek olmaktan sizde sıkılmadınız mı?

2 senedir 6 numarada eksik varken bir oyuncu takviyesi yapmak bu kadar mı zor? hemde 6-7 milyon bonservislerin havada uçuştuğu bir dönemde..
Avrupa yi artık taraftarda salmış galiba. O zaman randersa elenseydik direk . 1 hafta konuşulur unutulurdu. Şimdi grup ta bir sürü maç yapacağız. Sıkışık takvimde.

Fb gecen senede kimleri aldi ne bok yediler?

bjk bizim 19/20 sezonunda yaptigimizi yapiyor. Ne bok yedik biz o sene?

diagneye de kimse sövmüyor bu sene baya iyi diye. Ki yedek forvet

Allah akil fikir versin, yatin uyun bugün transfer felan yok iste. Lig icinde 6.sina kadar var
kardesim sen kiralık oyuncu ile olmuyor diye ağlarken adamlar 4 tane kiralikla ligi götürdü mü?
3 senede 50 tane oyuncu içinden bir rosier birde ghezzal bulup çıkarabildi mi?

Free diye aldığını adam babel onu niye aldırdı peki, istemesiydi. Adam Beşiktaş tan gittiğine takti kafayı geldiğinden beri 5 mac verim almisizdir anca.
Adam olmuş larini bu kanat topcusuymus ya la diyerek hayvan gibi katkı aldı.

Son gün hep aynı hata . Bir türlü ders almıyoruz . 3 kurusun hesabını yaparken milyonlar uçup gidiyor . Faturalarını ödeyemeyen adamları paraya bogmaktan bıkmadınız 😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt