Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben transfer anlamında kulüpten çok memnunum. Olursa Gedson pastanın üzerindeki çilek olur olmasa da pasta gayet güzel. Bizim taktiksel açıdan sıkıntılarımız var. Alan paylaşımı, topla defanstan çıkma, top kaybedildiğinde takımın alacağı reaksiyon gibi konular çok çok eksik ve bunlar teknik heyetle ilgili. Eğer güzel bir taktik oturtulabikir ve bu eksiklikler giderilirse ben takımda 6 no hariç bir eksik göremiyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet son saatler, boşta işe yarayacak oyuncular şunlar ;

Makas açılıyor diyorduk ancak yurt dışı ile.

şimdi yurt içinde de makas açılıyor, hayırlısı olsun. işimiz zor bu sene, orta saha, yedek kaleci, Mostafa bu saatten sonra kendine gelmezse forvet eksiğiz
Max ne anlamda açılıyor yurt içinde? Galatasaray ve hatta nispeten Fenerbahçe genç, dinamik ve potansiyelli oyunculara yatırım yaptı, Beşiktaş ise CL faktörünün de etkisiyle yüksek maaşlarla kısa vadede yüksek verim almak istediği olgun oyunculara yöneldi. Sezon içinde belki bizim aldığımız oyuncular fark yaratacak, gelişimlerine devam edip birkaç sene sonra makası aslında açanın biz olduğu belli olacak. Makas açıldı dediğimiz Ajax, PSV gibi takımlar bu şekilde başarıyı yakalıyorlar. Oldukça doğru bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Net 1 ya da 2 orta saha ile oldukça sağlam, genç ve dinamik bir takım haline geleceğiz.

Ajax'ın şu an 350 milyon € piyasa değeri var. Bunun çoğunu kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncular oluşturuyor. Piyasaya 1-2 milyon değerle çıkan oyuncularını geliştirip 30-40 hatta 60-70 milyonluk oyuncu haline getiriyorlar. Bir yerden başlamamız gerekiyordu yetiştirici sisteme ve bu sezon buna başladık.

Çok değil daha 2 sezon önce kurduğumuz orta saha Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin kadro değerindeydi piyasa değeri toplamları. Hiçbir şeyin garantisi yok, Vardy gibi bir adamı bilmem kaçıncı ligden getirip EPL gol kralı yapabiliyorsun. Futbol sahada oynanıyor, kağıt üstünde olanlar adı üstünde kağıt üstünde. Bekleyip görelim, güzel bir planlama içindeyiz. Önemli olan sabredip bu sistemi sürdürülebilir bir hale getirmek. Gerisi zaten gelir.

Uefada oynamayacak adamı alsan ne almasan ne. Trde bi şekilde baş ederiz de. Uefa da elek ederler adamı bu orta saha ile
Bu kadroyla biraz zor bas ederiz renktas. Ha bizim avrupa olmasaydi bir ihtimal ederdik de simdi avrupada hezimetten sonra bu lige de yansir malesef. Ocaga gemiyi limana yanastirabilirsek, belki ocakta bir seyler olur🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt