Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanlar, yönetimler değişse de değişmeyen tek bir şey var. Her transfer döneminde bizim gibi transferi zor bir, bazen iki futbolcuya odaklanıp haftalar-aylar boyunca takılıp kalan, sanki o futbolcu alınamazsa işe yarar başka futbolcu yokmuş gibi davranan, olumsuz sonuçlanması ihtimalini göz ardı ederek alternatif plan oluşturmayan başka kulüp var mıdır?..

Bir Gedson tutturuldu, sanki tek başına tüm kupaları alacak. Ben de alınmasını çok isterim ama o gelmiş olsaydı da OS çok yeterli olamayacaktı zaten. Şu zaman olmuş, hala hem 6, hem 8 için banko oyuncu transferi bekliyoruz. Diğer transferlerde tam isabet sağlansa bile bir anlamı kalmayabilir. Ciddi bonservis külfetlerine de girilebiliyorken, böyle planlama-zamanlama mı olur?..

O degilde berkana cokmu gerek vardi 4 m verdik, sanki bi savruk yerli yetmiyormus gibi? Taylandan artisi ne? Hatta Burda 11leri görünce cogu Kisi ikisini kadrosuna almiyor. O parayi cok iyi bi orta sahaya gömebilirdik. Neyse kendini gelistirsin Ben yutayim sözlerimi.
Görüşünüz saygılıyım lakin bence Berkan süperligde yılın transferi. Uzun süredir takımımızda bu kadar verimli bir yerli orta saha izlememiştim.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 tane ortasaha gelir transfer kapanır
Babel duruyor Kel gitmedi adam göndermedik ama siz 4 tane adam bekliyorsunuz

Aldığımız oyuncularda en ufak bir sorun yok tüm transferlerden memnunum şahsen ama alamadığımız oyuncularda sorun var. Bu kadar iyi bir planlama yapıp kadronun en önemli mevkisini eksik bırakmak çok büyük hata.

niteliği geçtim nicelik olarak bile orta sahada eksikken son ana kalması talihsizlik, plansızlık. Toplasan eli yüzü düzgün 4 adam var 6-8 oynayabilecek; Cicaldau, Berkan, Taylan, Aytaç. Kaldı ki üç yerliden de en az ikisi nicelik sebebiyle bulunacak isimler. Kafa rahat 11'e elin gitmiyor.

Bu kalibrede bir takımın merkezinde minimum 6-7 oyuncu olması gerekli.

Başkanlar, yönetimler değişse de değişmeyen tek bir şey var. Her transfer döneminde bizim gibi transferi zor bir, bazen iki futbolcuya odaklanıp haftalar-aylar boyunca takılıp kalan, sanki o futbolcu alınamazsa işe yarar başka futbolcu yokmuş gibi davranan, olumsuz sonuçlanması ihtimalini göz ardı ederek alternatif plan oluşturmayan başka kulüp var mıdır?..

Bir Gedson tutturuldu, sanki tek başına tüm kupaları alacak. Ben de alınmasını çok isterim ama o gelmiş olsaydı da OS çok yeterli olamayacaktı zaten. Şu zaman olmuş, hala hem 6, hem 8 için banko oyuncu transferi bekliyoruz. Diğer transferlerde tam isabet sağlansa bile bir anlamı kalmayabilir. Ciddi bonservis külfetlerine de girilebiliyorken, böyle planlama-zamanlama mı olur?..
demekki sürekli bi futbolcuya takılıp kalan hoca. gedsondan vazgeçin dese ve başka bi isim verip buna yönelin dese çoktan almıştık

Alıyorlarsa alsınlar Pjanic'i, biz ne yapıyoruz o önemli. Saldıysak neden saldık? Bir tane sağlam orta saha almadan, yani takımdaki en büyük boşluğu kapatmadan ne anlamı kalıyor ki bu kadar transfer yapmanın? Taylan'la Luyindama her maç al gülüm ver gülüm yaparken pas hatası yapsın durduk yerde gol yiyelim diye mi kadro kuruyoruz?

Takimin o kadar eksiği yok teknik ekibin yapmadigi seyler yuzunden suç oyunculara patliyor sürekli yeni transfer istiyorsunuz patlak lastige yama istiyorsunuz yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt