Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüşünüz saygılıyım lakin bence Berkan süperligde yılın transferi. Uzun süredir takımımızda bu kadar verimli bir yerli orta saha izlememiştim.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
berkan çok faydalı oyuncu aşırı tempolu oyuncu destekçisi yok saha içinde.yanlız kalıyor gibi geldi bana ,efor kullanımında kontrolü sağlamasıda lazım.futbolcu her yaşta gelişir ,berkanın bazı konularda gelişimi sağlanırsa çok büyük oyuncu olabilir.

O degilde berkana cokmu gerek vardi 4 m verdik, sanki bi savruk yerli yetmiyormus gibi? Taylandan artisi ne? Hatta Burda 11leri görünce cogu Kisi ikisini kadrosuna almiyor. O parayi cok iyi bi orta sahaya gömebilirdik. Neyse kendini gelistirsin Ben yutayim sözlerimi.
Nelson daha gereksiz. Takımda yeterliliği tartışılması geçtim sayı olarak bile orta saha yok.

A515886C-1C08-4A8E-A9E2-C604BC9619CC.webp

gidin yatin

Kadromuz iyi, kötü değil. Yeni yapılanmadayız gençleşiyoruz, eyvallah. En çok istediğim güçlü bir ortasahaydı, olmazsa sağlık olsun. Taylan, Berkan, Cicaldau ve Morutandan muhteşem performanslar bekleyeceğiz.

İşe olumlu tarafından bakayım. 31 Ağustos'ta deadline heyecanı yaşadık, bugün bir kez daha yaşıyoruz. 8'inde bi tane daha yaşayacağız. 3 kez deadline day adrenali mis gibi.

Herşey güzel giderken yine eksikle başlıyoruz avrupa macerasına bu saatten sonra orta saha getirseniz nolur

Görüşünüz saygılıyım lakin bence Berkan süperligde yılın transferi. Uzun süredir takımımızda bu kadar verimli bir yerli orta saha izlememiştim.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkanin en büyük esprisi yerli olması ben Alanya'daki berkani göremiyorum bizde enerjik olması dışında sanki yeteneği eksilmiş gibi..Umarım zamanla alışır takıma .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt