- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Inanilmaz ya.vay be yine yönetim suçlu oldu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inanilmaz ya.vay be yine yönetim suçlu oldu![]()
Çok küfür gelir beraberindeşöyle bir açıklama bekliyorum...
gedson için son güne kadar bekledik olmayınca diğer alternatiflere yöneldik ama zaman yetmedi....
Takımın valla net olarak 2 orta sahaya çok açık bir şekilde ihtiyacı varTakimin o kadar eksiği yok teknik ekibin yapmadigi seyler yuzunden suç oyunculara patliyor sürekli yeni transfer istiyorsunuz patlak lastige yama istiyorsunuz yani.
Suan icin kesinlikle degil, potensiyeli var ama. Yanliz teknigini cok daha gelistirmelii.Görüşünüz saygılıyım lakin bence Berkan süperligde yılın transferi. Uzun süredir takımımızda bu kadar verimli bir yerli orta saha izlememiştim.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman beyefendi Galatasaray ı degil gitsin Adanaspor u çalıştırsınEksik bırakılan bir şey yok diye düşünüyor. 6 gün var daha
AL hedef değil
berkan çok faydalı oyuncu aşırı tempolu oyuncu destekçisi yok saha içinde.yanlız kalıyor gibi geldi bana ,efor kullanımında kontrolü sağlamasıda lazım.futbolcu her yaşta gelişir ,berkanın bazı konularda gelişimi sağlanırsa çok büyük oyuncu olabilir.Görüşünüz saygılıyım lakin bence Berkan süperligde yılın transferi. Uzun süredir takımımızda bu kadar verimli bir yerli orta saha izlememiştim.
Nelson daha gereksiz. Takımda yeterliliği tartışılması geçtim sayı olarak bile orta saha yok.O degilde berkana cokmu gerek vardi 4 m verdik, sanki bi savruk yerli yetmiyormus gibi? Taylandan artisi ne? Hatta Burda 11leri görünce cogu Kisi ikisini kadrosuna almiyor. O parayi cok iyi bi orta sahaya gömebilirdik. Neyse kendini gelistirsin Ben yutayim sözlerimi.
Bu arkadaş niye bu kadar büyütülüyor. Açıklamaya bak çok büyük ihtimal açıklama olmayacak
Görüşünüz saygılıyım lakin bence Berkan süperligde yılın transferi. Uzun süredir takımımızda bu kadar verimli bir yerli orta saha izlememiştim.