Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1630603087328.webp

Bizim orta sahamız nicelik bakımından eksik en az bir tane daha 6-8 tercihen iki tane daha 6-8 oynayacak orta saha ihtiyacımız var. Bu konuya itirazım yok.

Fakat forumda özellikle Taylan ile ilgili birkaç kişinin yazdığı şeyler canımı sıkmaya başladı. Bu adam ameliyattan çıktı ve Johnstone maçlarından itibaren bütün müsabakalarda oynadı. 21 günde 6 maç oynadı. Randers maçının sonlarında sakatlandı çıktı ve bana kalırsa (yaptığı hatadan sonraki hareketlerinden çıkarım yaparak söylüyorum) Kasımpaşa maçında hafif sakatlıkla oynadı. Eğer Taylan'ın kıçına motor falan takmadıysak Taylan'ın da ayda iyi performans verebileceği maçın sayısı bellidir.

Taylan meziyet olarak üst düzey bir ön libero değil ve büyük ihtimal hiçbir zaman da olmayacak. Bu kadar kötülenecek bir oyuncu da değil. Yönetim Taylan'ın maç yükünü paylaşabilecek birini inşallah alabilirse Galatasaray'a katkı vermeye devam edecek bir oyuncu.
Taylan’ın geçen sezonun 2. Yarısından itibaren oynadığı oyun S I F I R. Misal Denizli maçı geçen sene o maçta yaptığı hatayı bu sene Kasımpaşa maçında yaptı. Bu tarz hataları da hep yapmaya devam edecek. Geçen seneki ligin kalitesizliğinden sırıtmadı. Bu sene hem Fb hem Ts hem Bjk geçen seneye göre daha derli toplu. Hem de Taylan’a bu baskıyı uygulayacak her takım topu kapar ve golü yeriz. Taylan hayranlığınızı duygusallığınızı bırakın artık. Düzelse bile Taylan’ın verebileceği maksimum performans Ztk’da olur.

dün milli takım maçında istanbulda olması sebebiyle olursa transfer sadece okay olur bence uefa listesine yetişmesi açısından

Daha 5 gun var sadece bir orta saha eksik diye niye bu kadar yangin yaptiniz anlamadim
Züper lig için 5 gün var doğru

Sadece orta saha diyorsun ya tüm takımdan önemli Randers ve paşa maçlarında bile bu eksiklik çok göze battı daha zor maçları düşünmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt