Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten böyle bir hatayı nasıl yaptılar anlayamadım..bu sene planlamada ilk öncelik verilmesi gereken yer merkez orta saha idi..ilk 11 düzeyinde cica ve berkan geldi sadece..aytaçı saymıyorum hiç..taylan geçen sene yoklukta elinden geleni yaptı baya verimli oldu eyvallah ama bizim oraya daha sağlam ve net bir transfer yapmamız gerekti..nelson potansiyeli yüksek ve iyi oyuncu olabilir ama orta sahada hem nitelik hem nicelik olarak eksik varken neden gidip 7 milyon euro yu oraya verip öncelik gördük ki..planlama açısından bence burada hata yapıldı..önce orta sahayı halledip sonra nelson u yine almaya çalışabilirlerdi.ya da gedson için bir ayrılan bütçe varsa neden iyi bir alternatife de yönelmedik ki ? yan bizim gördüğümüzü teknik heyetin görmemesi mümkün değil..
Nelsson'u falan 6da denicez herhalde başka açıklaması yok. Gedson gelse de bir orta saha daha gelmeli diye konuşuyorduk zaten. Ben isminde değilim top kapma özelliği olan ve kalburüstü pas atabilen her oyuncu olabilirdi.

Maalesef Avrupa'nın ciddiye alınmamasını kabullenmem mümkün değil, ciddiye alınıp olmadıysa da çıkıp anlatsınlar niye olmadığını.

Ogulcanin sözlesmesini fesih etsek, para cezasi bizi takarmiydi? Adam bizi kandirdi(bu taktik Türkiyede 1 no degilmiydi?) ve geldi deyip, ona dava acip ordan gelen parayla ve göt TFFin alip Rizeye verdi parayla bir 6 No kiralanirdi herhalde.

!!!!!!

ulan KAVAL !!!!!!!!!!!

@Alper Altun

Kendisine sormuştum daha öncesinde üye alınırken sosyal medya hesaplarını titizlikle inceliklerini söylemişlerdi dolayısıyla yukardaki Üyenin mevcut Facebook hesabıyla sadece bir resim benzerliği olduğunu düşünüyorum ancak tabi bunun forum yönetimi tarafından teyid edilmesi gerekir.
Tekrar vurgulamak istiyorum ki insan insana benzeyebilir

•quod erat demonstrandum•

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-09-02-19-13-01-695_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2021-09-02-19-13-01-695_com.instagram.android.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 22
tam hamza hamzaoğlu sezonuna döndük o zaman umut yeter şimdi de oğulcan taylan yeter şaka gibi :D:D

Rakip OS'ler ile bizimkini 8 Eylül'de kıyasladığımızda mutlu oluruz inşallah.

Şu anda imkanı yok.

Orta sahası kevgire döndüğünde bol bol buz kovasına oturur Fatih Hoca

8i gelse de transfer nöbetini kapatıp td nöbetini açsak

yaptığımız yatırımları değerlendirme zamanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt