Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
stopere 5m+ ödeme kerizliğini başka takıma bırakmadık bu sene de . çok şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ziraat kupasında bile rakiplerin bizim defansa basışı ve topu kaptırışımız gözlerimin önünden geçiyor şuan.Normalde çok pozitif bir insanımdır ancak ben bile bugün üzüldüm görünen köy klavuz istemez o bölgede eksiğiz ve avrupada oynayacağız grubumuz zor ama sonucu kestirmek kolay. Bu orta sahayla hezimet kaçınılmaz orayı toparlayacak bir 6 şarttı
İkinci kez yapılınca hata olmuyor başka bişey oluyor neyse söylemeyimAynı hatayı iki yıl üstüste yapmak da bir tuhaf
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
takımlarında merkez ortasahada kullanılabilecek oyuncuları yazdım. aynı şekilde bize de akbaba ve kılıncı ekledim. ömer bayram ve feghouli eksik almış, özür dilerim.Orta saha rotasyonu diye yazdığın isimlerin çoğu 6-8 değil.
Anstayn söylemiş zamanındaİkinci kez yapılınca hata olmuyor başka bişey oluyor neyse söylemeyim
ıssızlıgın bu kadarı stadyum da calısma vardır yanıyodur bos bos umıt verıyorlarbu da yeni nesil kerizlik galiba adı geçen oyuncu yok adam lamba açık diye haber giriyor
Yanlış(bence) Doyumsuzluk değil, ihtiyaç idi. Kpaşa elek etti. Rander(dep) elek etti.
Toplanti icin bütün isiklar acilmaz yaw. Harbiden gereksizboşa masraf
suan stadin onundeyim stadin lambasini birak sokagin lambasi bile yanmiyorboşa masraf
siyasi bir mesaj da olabilirstadda ışıklar yanıyor
transfer gelebilir