Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stopere 5m+ ödeme kerizliğini başka takıma bırakmadık bu sene de . çok şükür

Normalde çok pozitif bir insanımdır ancak ben bile bugün üzüldüm görünen köy klavuz istemez o bölgede eksiğiz ve avrupada oynayacağız grubumuz zor ama sonucu kestirmek kolay. Bu orta sahayla hezimet kaçınılmaz orayı toparlayacak bir 6 şarttı
ziraat kupasında bile rakiplerin bizim defansa basışı ve topu kaptırışımız gözlerimin önünden geçiyor şuan.

563.gif
76.gif

65.gif
32452.gif

(n)Yanlış(bence) Doyumsuzluk değil, ihtiyaç idi. Kpaşa elek etti. Rander(dep) elek etti.

:D.Peki o zaman biz 3 sene sonra gelelim. Ne de olsa 3 sene boyunca bir şey beklemeyecekmişiz. Ayrıca istenen şey acil ihtiyaç lüks değil. Bir de doyumsuz biri arıyorsa transfer konusunda Galatasaray klubesine bakmalı. Maç önü sonrası transfer duyumu veren biz değiliz.

Bu durumun izahı yok göz göre göre avrupa maçlarına bu orta saha ile çıkılmasına izin verdiler.

8 eylül e kadar öyle transferler olmalı ki ligde iddialı duruma gelelim tabi samimi iseler görecez

Orta saha her şeydir.

En son kırılgan takımı toparlayan oyuncular Fernando ile Badou idi, malum Hertha Berlin maçı.

Düzenli oynayabilseler Seri, Lemina da o sezon iyi işler yapardı, o ikiliyi esas batıran sakatlık problemleriydi, çift pivot olarak oynatmalıydık.

Orta saha almamak akıl alır gibi değil.

Belhanda, Gedson, Etebo gitti Berkan, Cica ve Aytaç geldi. Net bir düşüş var Etebo'ya rağmen orta saha dönüşümünde.

Sadece Gedson çok sorunu çözerdi ama ona rağmen de top çalma özelliği olan oyuncu ihtiyacımız netti.

Bu dakikadan sonra alsak da beni tatmin etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt