- 18 Mayıs 2011
- 53.604
- 57.669
- 4.613
o Harroui'yi alacaktik adamlar Gedsonu satmiyacagiz dedigi halde biz bekleyecegiz dedik guzel kafa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabus gibiziraat kupasında bile rakiplerin bizim defansa basışı ve topu kaptırışımız gözlerimin önünden geçiyor şuan.
Bu sayfaların beğeni alma uğruna yapmayacakları şey yok takım bile satarlar yeter ki beğeni olsun.bu da yeni nesil kerizlik galiba adı geçen oyuncu yok adam lamba açık diye haber giriyor
şampiyonlar ligi faktörübjk pjanici nasil aliyor ya biz nasil alamiyoruz valla delircem ya
Dangalaklik iste.o Harroui'yi alacaktik adamlar Gedsonu satmiyacagiz dedigi halde biz bekleyecegiz dedik guzel kafa
Avrupa’yı geçtim Türkiye’de rezil olmaya başladık.Eskiden üzülürdüm artik üzülmüyorum bile. Avrupa da rezil olacaksak Basının karşısına çıkacak olanlar düşünsün bana ne
Eskiden üzülürdüm artik üzülmüyorum bile. Avrupa da rezil olacaksak Basının karşısına çıkacak olanlar düşünsün bana ne
Neden mi satamiyorsun ederi 700 bin avro etmeyecek adamlara 3_4 milyon avro yıllık anlasmalar yaparsan satamazsinya biz neden oyuncu satamıyoruz neden deli olucam artık diagne nasıl gitmez
Valla tam bir fırsat tranaferibjk pjanici nasil aliyor ya biz nasil alamiyoruz valla delircem ya