Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 eylüle kadar yönetim mutlaka kaliteli 2-3 isim almalı, kiralık bile olsa. gençleştik ama kalite eksikliği var

Feghouli gidecek, Babel gidecek, Fatih Ozturk kovası falanda gidecek. Muslera'yla da konuşsunlar vefa göstersin indirsin maaşını. Seneye maaş bütçesi epey rahatlayacak yine. Yerlerine düşük maaşlı gençler, üstüne de yeni bir hoca. Ondan sonra Allah bereket versin

8 eylüle kadar kallavi bi ortasaha gelirse bu durum affedilebilir. kuşlar tüm kurşunlarını attı bizim son hamleyi güzel yapmamız lazım

Hocam ben affetmem. Avrupa maçlarını çöpe atma - önemsememe - seneye bakarız havasını kabullenmem.(çünkü nereden goller yiğeceğimiz belli)

AVL 4.torba - bedava puan takımı diye adı geçen takımların arasından kuraya girdik.

Sırf bu nedenle affetmem. Banane Süper Lig'den ordan avrupaya gidince devamlı tokat yiceksek.

Bunlar gibi tüm alacağını biz ödersek gider Babel de....
Ben anlamiyorum adamlar en az 10tane fesih yaptilar, oyunculari cogu 1.5m uzeri aliyor. Muhakkak ki yarisindan fazlasini verdiler, bir okadar oyuncu aldilar limit falan yok herhalde bunlara. Bu limit bi bize isliyor anasini satim

Ne takımlarla şampiyon olduk biz, bu takım gayet umut verici. Birtek marcao o listeye yazılmalı ve harcanmamalı

Yok mu Real Madridin Jose Rodriguez tarzi bir adami? Payla hediye etsinler bize. Sözde aramiz iyi degilmiydi?

Transferi kapattigimiz belliydi zaten

Gereken transferleri yaptik yönetim’i kutluyorum

Orta saha da eksiklik var Onu da artik devre arasi

Fatih hoca icin bahane kalmadi,basari sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt