Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha rotasyonu diye yazdığın isimlerin çoğu 6-8 değil.
Son ana (8 Eylül) kadar uygun mali şartlara Elneny-Gedson yapabilirsek, rakiplerin kadrosunun ne olduğu hiç problem değil bence. Gayet kafa kafaya yarışmacı bir takım oluruz ligde.

"Biz GS'iz önce Avrupa" arabeskligini de bırakalım. Ne FB, ne BJK ne de GS gruplarindan çıkamayacak.

Transfer show taraftar tatmin eder kabul. Gün BJK ve FB sosyal medya tayfasının günü, tadını çıkarsınlar. Fake üyelikler ile rakip platformlara üye olup eğlensinler. Bizim sosyal medya tayfa da Seri, Lemina, Nzonzi, Falcao falan geldiğinde tadını cikariyordu. Bu iş böyle. O geceyi hatırlayın "admin Falcao sandım"

Ancak GS artık bir anlayışa göre hareket ediyor. Bir anlayış ile yola çıktıysan, 1 yıllık kiralık Pjanic izleyeceğim diye 5 m EUR bütçe bağlamayacaksin.

Diğer kulübün ise ne yaptığı belli değil. İstedikleri gibi limit aşıyorlar, piyasa değeri 18 m EUR olan oyuncuyu bedava alıyorlar, ligdeki rakipleri rekabet açısından forvetlerini hediye ediyor falan.

Neyse sonunda göreceğiz kim ne durumda olacak.

Gedson yerine kimleri alabiliriz kim var boşta elneny e bile razıyım ben şu an

Elneny ya da Okay iyi olurdu, Rizespor’un son hamlesiyle limit kalmadı sanırım

Lan aylardır gedson bekliyoruz bizi Okay kazmasına fit etmeyin

yahu bunlar limiti aşsalar nolur beyler, ya bi yolunu buluyorlar ya da sevgi limit tanımaz diyip takılıyorlar. Bu limit olayı bize geçerli sadece. Yoksa bizim yönetimde bilmiyor mu ffp yokken çatır çutur 3-5m euro maaşlı morukları toplamayı. işin kolayı o zaten

benim anladığım kadarıyla terim transfer planlamasını yaparken geçen seneki gibi gedson'u fırsat transferi olarak düşünüyordu. bu sebeple 8 eylül'e kadar vakit var falan diye birkaç kez açıklama yaptı. tabi hala gelme ihtilali mevcut, bunda değişen bir şey yok.

esas sorun ben 3 tane 8 numara ile takım kurarım düşüncesiydi. berkan-taylan-cicaldau. zaten gidip defans ve kaleye 5 tane yabancı koymamızın üstüne nelson'u almamızın sebebi de buydu. ama taraftarın dahi yumuşak olarak gördüğü berkan-taylan-cicaldau orta sahasının iş yapmayacağını öngöremedi. alınan kötü sonuçlar sonrası kafası dank etti ama iş işten geçti. bir kaç saat bir şey kaldı, bu orta saha ile avrupa ligi maçlarına çıkacağız. şaka gibi

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig için en az 1 adet OS gelmeli. Hazır oyuncu olmak zorunda değil. Genç ve gelişime açık da olabilir. Kesici olması önemli. Beklenenden daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt