Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle akşamın allah belasını versin

IMG_1278.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olabilecek en boktan senaryo oldu

- Marcao gitti gidecek denirken elde kaldı hala durumu belirsiz en iyi ihtimal 6 lig maçını daha kaçıracak en iyi stoperimizin kafası allak bullak

-Mohammed gitti gidecek derken iş boka sardı o da kaldı o da kafa toparlayacak..

-Orta saha yetişmedi

-Babel-fegh elimizde kaldi

Sene başı en çok kime guveniyorsun deseler marcao-mohammed derdim şu an düştüğümuz duruma bak
Oyuncu satmasini beceremiyoruz

Avrupa’da oynayamayacak adamları şu saatten sonra getirmesinlerde, gelen adam da içime sinmez Avrupa’da oynayamadıktan sonra. Çok eksiğimiz kaldı kadroda. Forvet hattı içime sinmiyor, kanatlarda eksiğiz(vasıfsız adam sayısı çok ama taş gibi ilk 11 oyuncusu yok), orta sahaya en az iki adam şarttı. Bek rotasyonlarına alternatif lazımdı, belki yerli sınırına karşı bir kaleci ve bir stoper. Rakiplerden geniş kadroda 6-8 kişilik bir eksiğimiz var ve bu eksiği Ömer, Emre, Aytaç, Taylan, Yedlin vb adamlar ile kapatmaya çalışacağız. İşimiz çok zor. Bu takımı Lazio-Marsilya elek eder. Ligde kafaya oynayan rakiplerden daha zayıf-daha yumuşak konumdayız. Çok karamsarım bu sezon için.

Gören de Kasımpaşanın orta sahasında Casemiro Verratti falan var sanacak bu adamlar "bile" içimizden geçti diyorsunuz o gün sahada Elneny falan olsa uçan kaçan bi futbol oynamayacaktık kazansak bile.

Özetle bizim esas sorunumuz bok gibi oynamamız forvetmiş orta sahaymış faso fiso

45.08 Für die Qualifikationsphase und die Playoffs kann ein Verein nach Ablauf der oben genannten Fristen höchstens zwei neue spielberechtigte Spieler für Liste A nachmelden, sofern die vorgeschriebene Anzahl lokal ausgebildeter Spieler eingehalten wird. Die Nachmeldung muss bis 24.00 Uhr MEZ am Vortag des betreffenden Hinspiels erfolgen, und der betreffende Verband muss schriftlich bestätigen, dass der neue Spieler zu diesem Zeitpunkt auf nationaler Ebene spielberechtigt ist.

Al almancasini oku. Onun dedigi yerde Ön Eleme ve Playofflar icin yaziyorlar.

6 ya gerek yok aslında, 3lü defansa dönsek berkan cica ikilisi de bir şekilde idare eder.

Transferi kapattigimiz belliydi zaten

Gereken transferleri yaptik yönetim’i kutluyorum

Orta saha da eksiklik var Onu da artik devre arasi

Fatih hoca icin bahane kalmadi,basari sart

Lig için gereken trasnferler- külfetten kurtul tamam. Gençleş tamam. Morutan gibi potansiteli tavan adam vs onlarda çok güzel.

Ama Avrupa maçlarında başımıza orta saha eksikliğinden neler geleceğini herkes ön görüyor. (Başarı şart kısmı burda tehlikede direk)

Bana derseniz , Marcao affedilir DMC oynatılır, agresifliğinden yararlanırsın diye. Adam 8 maç cezadan çıkıp tekrar form tutacak. Birde bizim medyamızın üzerine çökeceği Kerem konusu tekrar gündeme gelmeyecek. En azından bir çözüme yönelik bakış açısı derim ama realite olarak gerçekleşeceğini sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt