Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Şimdi mantıklı olmaya başladı, 2.25 falan saçma çünkü. Pjanic’i ancak böyle getirebilirsin zaten bu parayı kimse vermez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleme ve playoff yazıyor koskoca
Dogru mu bu?
burak elmas istifa dememiz gerekMusleranın yedeği Fatih,PVAnın yedeği Ömer,Taylanın yedeği yok,Berkanın yedeği Aytaç,Cicaldaunun yedeği Emre Akbaba.Bonservise harcanan para 23.5 m euro.Satış 0 m euro.
Dogru mu bu?
pelgaz irfan rossi berişa valencia. çeşitlilik var nicelik var nitelik var mı göreceğiz. iş pereyraya kalıyo artıksalzburg ve los angeles'tan getirdikleri oyuncular tutarsa fener şampiyon olur gibi
Oyuncu satmasini beceremiyoruzOlabilecek en boktan senaryo oldu
- Marcao gitti gidecek denirken elde kaldı hala durumu belirsiz en iyi ihtimal 6 lig maçını daha kaçıracak en iyi stoperimizin kafası allak bullak
-Mohammed gitti gidecek derken iş boka sardı o da kaldı o da kafa toparlayacak..
-Orta saha yetişmedi
-Babel-fegh elimizde kaldi
Sene başı en çok kime guveniyorsun deseler marcao-mohammed derdim şu an düştüğümuz duruma bak
Öğlenden kalma haber
Dogru mu bu?
yok onla hocada hiç suç yok suç ömerde o yüzden her kötü sonuçta ömere küfür edip konuyu kapatırızburak elmas istifa dememiz gerek
Transferi kapattigimiz belliydi zaten
Gereken transferleri yaptik yönetim’i kutluyorum
Orta saha da eksiklik var Onu da artik devre arasi
Fatih hoca icin bahane kalmadi,basari sart