Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson da gedson. 3.5m harroui vardi orda. Ne diyim artik bilmiyorum. Bence transferi komple kapattik. Ligde de kadro bu. Seneye hocayi ugurlariz

Cica, Morutan, Berkan, Taylan fazla toy kaldı bu adamların arasına kendini ispatlamış Gedson gibi bir oyuncu şart. Yoksa bunlar gidişata göre Barış Ayhan Mustafa muamelesi görebilir.

Maalesef biz dahil hepimiz cok fazla gedson baskisi yaptik. Keske haroui alip yine bekleseydik
Hani bizde istiyoruz Gedson gelsin ama o gelmeyecekmiş gibi hareket etmeliydik. İşin garibi onun dışındaki herkese bir kulp takıldı:

Harroui defans yapmıyor.
Elneny hücumda zayıf.
Okay çok ağır beli dönmüyor.
Dieng fazla defansif.

Bu memnuniyetsizlik ortamı varken kim alınsın? Ben Harroui istiyordum ama artık Elneny de alınabilir yoksa defansımız perişan olacak.

Yine bir yerleri eksik bırakarak her şeyin içine ediyoruz. Berkan-Taylan-Çiku orta sahasının başka bir orta sahaya üstünlük kurma şansı yok. Gedson da Gedson diye tutturup bu arada stopere 7 milyon verdiler. İnanılır gibi değil.

3 saat sonra benfica listeyi verincde görücem ben seni

Erman Gönülşen: Galatasaray’da transfer defteri kapanmadı.. Fatih Terim’in ısrarla istediği Gedson Fernandes transferi için 10 milyon Euro hala masada ve bu transferin 8 Eylül’e kadar biticeğini düşünüyorum. Kulüpten aldığım son bilgi bu yönde. (
@trtspor
/canlı)
:asd: :asd: :asd:

Yani günlük performanslara göre Belli olur iki takım arasında maçlar. Ama lazio net favori grupta. Lazio besiktasin grubundaki tüm takımlardan güçlü. Acayip bir seviye.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lazio net favori onlardan puan alabileceğimizi düşünmüyorum. İçerideki Marsilya maçı ve Loko maçları önemli. Bu maçlardan bir şeyler çıkarabilirsek. Mesela bir 5 puan alırsak Konferans Ligi'nden devam ederiz.

Yeter be yeter başlatmayın gedsona artık 2 ay bu herifi beklemekle geçti transfer sezonu dünyada başka topçu kalmadı sanki elalem aldıkça alıyor biz ne yaptık gömdük paraları gençlere ne çıkacağı belli değil…
Cica o paralar verilmemeliydi nelsson içinde aynısı geçerli…
Okadar bonservis verirsen orta saha transferine para kalmaz tabi neymiş geleceğin takımını kuruyoruz bi git işine hangi genç takım Türkiye’de başarılı olmuş…

arkadaşlar evet orta saha eksik kaldı ama artık iş hocda bitiyor

terim kariyerinde ilk defa geçen yıl rakiplerden daha mütevazi bir takımla yarıştı

allah var ilk yarı fena da götürmedi

ama bu takımda gerets hagi lucescu rakiplerinin fersah fersah gerisinde takımlarla bir şeyler yapmaya çalıştılar

her şeyi transferle çözemeyiz belki ama sahada diziliş değiştirerek, genç koyarak oyuncu devşirerek bir şeyler yapma zamanı hoca için

sahada duruşu olan yıkılmayan ezilmeyen bir takım olmak avrupada yeterli şimdilik

ligde ise durum daha farklı olacak tabiki

benim hocadan umudum yok hatta bir yandan kendisi için ne kadar az harcarsak o kadar galatasarayın faydasına olduğuna eminim ama en iyisini yapmasını ummaktan başka şansımız da yok artık

Nasil yaw...

Adam sampiyon olup real madridi ceyrek finalde zorladiginda geride dany semih vardi...

f88.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt