Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.784
- 11.684
- 1.473
Şaka yapıyorum TRTsporda konuşurken dinledim. Beşiktaş’tan bu rakamı talep etti diye.Niye attın bu yalanı gece gündüzüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka yapıyorum TRTsporda konuşurken dinledim. Beşiktaş’tan bu rakamı talep etti diye.Niye attın bu yalanı gece gündüzüm
Hani bizde istiyoruz Gedson gelsin ama o gelmeyecekmiş gibi hareket etmeliydik. İşin garibi onun dışındaki herkese bir kulp takıldı:Maalesef biz dahil hepimiz cok fazla gedson baskisi yaptik. Keske haroui alip yine bekleseydik
O mu gelmiyor çocuk ne yapsıngedson eğer gelirsen de şerefsizsin
3 saat sonra benfica listeyi verincde görücem ben seni
Erman Gönülşen: Galatasaray’da transfer defteri kapanmadı.. Fatih Terim’in ısrarla istediği Gedson Fernandes transferi için 10 milyon Euro hala masada ve bu transferin 8 Eylül’e kadar biticeğini düşünüyorum. Kulüpten aldığım son bilgi bu yönde. (
@trtspor
/canlı)

Gedsondan soğudum yemin ederim

Keşke gitse kovulmadan gitmez bu herifGedson da gedson. 3.5m harroui vardi orda. Ne diyim artik bilmiyorum. Bence transferi komple kapattik. Ligde de kadro bu. Seneye hocayi ugurlariz
Lazio net favori onlardan puan alabileceğimizi düşünmüyorum. İçerideki Marsilya maçı ve Loko maçları önemli. Bu maçlardan bir şeyler çıkarabilirsek. Mesela bir 5 puan alırsak Konferans Ligi'nden devam ederiz.Yani günlük performanslara göre Belli olur iki takım arasında maçlar. Ama lazio net favori grupta. Lazio besiktasin grubundaki tüm takımlardan güçlü. Acayip bir seviye.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oynasın kardeş Belhanda da Fas’ın köyünden gelmedi.Elneny arsenalde oynuyor
arkadaşlar evet orta saha eksik kaldı ama artık iş hocda bitiyor
terim kariyerinde ilk defa geçen yıl rakiplerden daha mütevazi bir takımla yarıştı
allah var ilk yarı fena da götürmedi
ama bu takımda gerets hagi lucescu rakiplerinin fersah fersah gerisinde takımlarla bir şeyler yapmaya çalıştılar
her şeyi transferle çözemeyiz belki ama sahada diziliş değiştirerek, genç koyarak oyuncu devşirerek bir şeyler yapma zamanı hoca için
sahada duruşu olan yıkılmayan ezilmeyen bir takım olmak avrupada yeterli şimdilik
ligde ise durum daha farklı olacak tabiki
benim hocadan umudum yok hatta bir yandan kendisi için ne kadar az harcarsak o kadar galatasarayın faydasına olduğuna eminim ama en iyisini yapmasını ummaktan başka şansımız da yok artık
Elneny BURDA iyi oynadı yav. Belhandayi ben gelmeden de istemedim. Avrupaya yetismiyorsa hiç gelmesin zatenOynasın kardeş Belhanda da Fas’ın köyünden gelmedi.