Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremin maalesef karakter problemiOnun kinine sokayım
Ne kibirli şeymiş ya herkes telkinde bulundu affet diye hala triplerde
Oyundan çıkartılırken de surat beş karış oluyor
•quod erat demonstrandum•
Bu şerefsizlere sakso çekecekler var bir de forumda utanmasalar. Zihniyetine soktuğum şerefsizleri.
Sakin olalım geceiy bekleyelimModum bizimle taştaş geçme yau.
Haklısın renktaş, ama Gedsondan yok mu başka vardırda paramız yetmez. Birde göndermek için gün sayacağımız sadece almak için oyuncu almamaları iyi bence. Elnenyi izledim sadece bence vasattı sonlara doğru açıldı. Diğerleri videodan buraya atılan yorum yapmayayım o yüzden. Lakin kadro cidden kötü değil cica çıkana kadar os gayet iyiydi 4141 de. Az sabredelimHani bizde istiyoruz Gedson gelsin ama o gelmeyecekmiş gibi hareket etmeliydik. İşin garibi onun dışındaki herkese bir kulp takıldı:
Harroui defans yapmıyor.
Elneny hücumda zayıf.
Okay çok ağır beli dönmüyor.
Dieng fazla defansif.
Bu memnuniyetsizlik ortamı varken kim alınsın? Ben Harroui istiyordum ama artık Elneny alınmalı yoksa defansımız perişan olacak.
Çok zorLazio net favori onlardan puan alabileceğimizi düşünmüyorum. İçerideki Marsilya maçı ve Loko maçları önemli. Bu maçlardan bir şeyler çıkarabilirsek. Mesela bir 5 puan alırsak Konferans Ligi'nden devam ederiz.
Elneny BURDA iyi oynadı yav. Belhandayi ben gelmeden de istemedim
Cicayla morutani farkli bölgelerde denese belki her maçi taşiyacak duruma gelecekler.Hersey teknik ekibe kaliyor.Haklısın renktaş, ama Gedsondan yok mu başka vardırda paramız yetmez. Birde göndermek için gün sayacağımız sadece almak için oyuncu almamaları iyi bence. Elnenyi izledim sadece bence vasattı sonlara doğru açıldı. Diğerleri videodan buraya atılan yorum yapmayayım o yüzden. Lakin kadro cidden kötü değil cica çıkana kadar os gayet iyiydi 4141 de. Az sabredelim
Gelecegin takimini kuruyoruz, günü kurtarma degil hedef. belki gedsonu baska bi zaman alamicagiz bidaha, firsat yani. Bu yüzden 8ine Kadar olursa okeyim.Aynı hataları tekrar edip duruyoruz , yav başka topcu mu yok
Sende haklisinTerim oynatamıyor artık bu adamları. Uğraşamıyor. Sergen kiralıklarla şampiyon yaptı. Terim’e kiralık Gs tarihinin en sağlam kadrosu verildi sonuç hüsran. Başka bir td olsa Elneni gelsin derim ama şu anki durumda gerek yok.
Nasil yaw...
Adam sampiyon olup real madridi ceyrek finalde zorladiginda geride dany semih vardi...