Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra transferde bir oyuncuyla 2 hafta ilgilenip alamadıysak oyuncudan vazgeçme kuralı getirilmeli.

Burak Elmas’da yalan oldu bu sezon şampiyon olamazsak harcama limitin iyice düşecek sonra Anadolu takımı gibi oluruz…

Hani bizde istiyoruz Gedson gelsin ama o gelmeyecekmiş gibi hareket etmeliydik. İşin garibi onun dışındaki herkese bir kulp takıldı:

Harroui defans yapmıyor.
Elneny hücumda zayıf.
Okay çok ağır beli dönmüyor.
Dieng fazla defansif.

Bu memnuniyetsizlik ortamı varken kim alınsın? Ben Harroui istiyordum ama artık Elneny alınmalı yoksa defansımız perişan olacak.
Haklısın renktaş, ama Gedsondan yok mu başka vardırda paramız yetmez. Birde göndermek için gün sayacağımız sadece almak için oyuncu almamaları iyi bence. Elnenyi izledim sadece bence vasattı sonlara doğru açıldı. Diğerleri videodan buraya atılan yorum yapmayayım o yüzden. Lakin kadro cidden kötü değil cica çıkana kadar os gayet iyiydi 4141 de. Az sabredelim

Tatbikatta Kendini Yakan İtfaiye Eri GIF | Gfycat

Elneny BURDA iyi oynadı yav. Belhandayi ben gelmeden de istemedim

Terim oynatamıyor artık bu adamları. Uğraşamıyor. Sergen kiralıklarla şampiyon yaptı. Terim’e kiralık Gs tarihinin en sağlam kadrosu verildi sonuç hüsran. Başka bir td olsa Elneni gelsin derim ama şu anki durumda gerek yok.

Haklısın renktaş, ama Gedsondan yok mu başka vardırda paramız yetmez. Birde göndermek için gün sayacağımız sadece almak için oyuncu almamaları iyi bence. Elnenyi izledim sadece bence vasattı sonlara doğru açıldı. Diğerleri videodan buraya atılan yorum yapmayayım o yüzden. Lakin kadro cidden kötü değil cica çıkana kadar os gayet iyiydi 4141 de. Az sabredelim
Cicayla morutani farkli bölgelerde denese belki her maçi taşiyacak duruma gelecekler.Hersey teknik ekibe kaliyor.

Aynı hataları tekrar edip duruyoruz , yav başka topcu mu yok
Gelecegin takimini kuruyoruz, günü kurtarma degil hedef. belki gedsonu baska bi zaman alamicagiz bidaha, firsat yani. Bu yüzden 8ine Kadar olursa okeyim.
Olmasa Baska biri. elbette UEFA icin biri olmaliydi ne yapalim hayirlisi artik.

Bu transfer döneminde defalarca yazdım. Nasıl yaşlı oyuncuları full kadroya doldurma yanlışsa full gençte yanlış. Tecrübeli adamlarda almalıyız dedik. Devre arası mutlaka transfere ihtiyaç olacak. Fakat yolun sonunda şampiyon yine biz olacağız renktaşlar.

Hoca için lig yeterli sanırım. 8’ine kadar ortasahayı toparlayacak bir adam bulur getirirler. Bir hafta daha transfer işkencesi devam eder.

Nasil yaw...

Adam sampiyon olup real madridi ceyrek finalde zorladiginda geride dany semih vardi...

kendi tercihiydi bu oyuncular danye para basıp almıştık

ujfa sakatlanmıştı lige girerken cris alınmıştı

lige girerken tam takımdık yani

şu bölge eksik kaldı denmiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt