Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan FFP bitti, transfere 20 milyondan fazla harcadık. Ne tam takım kurabildik, ne oyuncu satabildik. Elimizdeki çöpleri bile gönderemedik, sözleşmesi biten çöplerle yeni sözleşme imzaladık. Mohammed olayı bile tam bir saçmalık da bakmasınlar işimize geldi diye kimsenin sesi çıkmadı.

Futbolcular gidiyor, yönetimler değişiyor ama işler bir türlü olması gerektiği gibi ilerlemiyor. Değişmeyeni mi değiştirsek acaba?

la oğlum alsanıza 6 numara bi tane millet metin oktay galatasaraylarını filan tartışmaya başladı yokluktan.

95-96da hoca yoktu

bir sonraki sezonda da fenerde aykut oğuz krizi çıkmıştı baya allak bullak oldular orada
96/97 yav işte anladın

O seneki fener kadrosu daha iyidir

zaten o dönemlerde fener bizi geçmek için köpek gibi adam getiriyordu mevzu orada gelişimdi daha çok

Bu şerefsizlere sakso çekecekler var bir de forumda utanmasalar. Zihniyetine soktuğum şerefsizleri.

Bunun sebebi bulent uslu ve turevlerinin oluşturduğu kin. Bjk taraftari oyle bir duruma getirdiler ki sari kirmizi olan herhangi birşeyi protesto edicek kivama getirdiler, bunlar yüzünden korkum birilerinin yaralanmasi ya da ölmesi.

96/97 yav işte anladın

O seneki fener kadrosu daha iyidir

zaten o dönemlerde fener bizi geçmek için köpek gibi adam getiriyordu mevzu orada gelişimdi daha çok

aslında demek istediğim şuydu ki

eksik kaldık ama burada hocaya iş düşüyor

farklı formüller bulmak artık ona düşer

ha bu arda gedson ihtimali bitmemiş olabilir

:sopa:
0E800913-0C77-42A8-AE59-37303792F3A0.webp

Saha yerleşimini iyi yapsak bu takım ligde yine iyi gider de kontrolsusuz. Önde olan takım öyle golü nasıl yer aklım almıyor. Futbolcular tecrübesiz demeyin. Tecrubelilerde de bu oldu.

Adamların en hzlisi yusuf Erdoğan bombos top sürüyor. Rakip analizi filan yok. Ulan şu maç aklıma geldikçe deli oluyorum. ilk yarı 5 0 bitecek maç 2 2 bitti

arkadaşlar evet orta saha eksik kaldı ama artık iş hocda bitiyor

terim kariyerinde ilk defa geçen yıl rakiplerden daha mütevazi bir takımla yarıştı

allah var ilk yarı fena da götürmedi

ama bu takımda gerets hagi lucescu rakiplerinin fersah fersah gerisinde takımlarla bir şeyler yapmaya çalıştılar

her şeyi transferle çözemeyiz belki ama sahada diziliş değiştirerek, genç koyarak oyuncu devşirerek bir şeyler yapma zamanı hoca için

sahada duruşu olan yıkılmayan ezilmeyen bir takım olmak avrupada yeterli şimdilik

ligde ise durum daha farklı olacak tabiki

benim hocadan umudum yok hatta bir yandan kendisi için ne kadar az harcarsak o kadar galatasarayın faydasına olduğuna eminim ama en iyisini yapmasını ummaktan başka şansımız da yok artık
Ts maci oyuncu degisiklikleri. Kerem cikiyor babel giriyor, cikaldau cikiyor akbaba giriyor, morutan cikiyor arda giriyor

aslında demek istediğim şuydu ki

eksik kaldık ama burada hocaya iş düşüyor

farklı formüller bulmak artık ona düşer

ha bu arda gedson ihtimali bitmemiş olabilir
isim olarak tjk'nin gerisindeyiz pjanic gelmese de böyleydi. geçen sene de bence kadromuz iyi değildi, orta sahamız bugüne göre daha kötüydü gedson gelene kadar.

ts ile fb'nin napacağı belirsiz ama şampiyonu hoca kalitesi belirleyecek bu sene o kesin.

en kötü 1 orta saha gelir de kim gelir muamma.

benim derdim avrupaydı daha çok, sağolsunlar artık derdim yok.

Loko'yu geçebilir miyiz mevcut kadroyla? Bence zor.

uzun yillardir nacizane gozlemim;

italyan takimlarini iki yonden iyi olursan gecersin < ; >
teknik anlamda taktiksel dokunuslar
fiziksel guc.

taktigi saglam ligler ve hali ile takimlari ,farkli lig/alt lig rakiplerle karsilastiginda saglam taktik ve sahaya dogru kurulum ve konumlanma ile rakibi bolca kosturuyor , bir anda kalende golu goruyorsun.
milli bazda misal, italya versus turkiye maci bu anlamda da bir ornek italya futbolu versus turkiye ozelinde.

ustte belirttigim iki nuans,

biz bu denklemde hangisinde haziriz ve etkiliyiz,verimliyiz ,istikrarliyiz ?
teknik anlamda taktiksel olusumlarda ozellikle defansif mudefa da veya kendi alanimizdan cikarken orta saha nin ortasi, defansin solu hem bireysel top kaptirma, hem fiziksel dusus(yumusak kalma,yorgunluk) anlaminda takima sekte vuruyor 90 dakika ozelinde.

daha sezonun basi, yorgunlugu ,neden olarak acikladik teknik ekip tarafindan.

sahsen, psv macinda her yonden yetersiz idik.
cica ,morutan,ogulcan katilimi ile benzer kalitedeki versus lazio ve marsilya karsisinda en azindan ofansif olarak ayni goruntuyu sunmayiz diye dusunuyorum.

orta saha ve sol bek ozellikle ,defansif mudefa ve yari alandan cikis anlamindaki zaaf ve yetersizligimizi ustte ortalarda degindim. bunu nasil asar hoca, bu oldukca kritik.

6no bu anlamda cok ama cok onemli idi.

morita nin kulubunun 5e bile birakmayacagini aciklamasi acikcasi benim adima surpriz oldu.rakam babinda.

konusulan misirli oyuncu nun maas olarak morita dan fazla aldigini da dusunursek, su dakikadan sonra makul maasla ne misirli ne baskasi alinabilir mi bilemiyorum.

temennim bir 6no alinmasi.
gedson salt bolge ozelinde degil , genel takim yapi taslarinda ilk ismi yazilacak isim olmais adina elzemdi benim adima. elzemdi , fakat olmazsa da yapacak bir durum yok,kulubu birakmak istemiyorsa.
*olursa sezonun transferi olur bizim adimiza.....

yahu o adamlardan emreyi kenar koyarsak engini isteyerek aldık

o dönemde kaç tane yerli vardı daha iyi

dany dediğin ucuz etin yahnisi değildi

baya baya bilerek istenerek alınan bir adamdı

necati de elmander ve barosun yanına geldi öyle yokluğa gelmedi yani

Baros mu kalmis, o sakatliklardan sonra emre akbaba lighte döndü sonunda zaten.

Ucuz etin yahnisi tabi, Yedek olarak alindi as oyuncu oldu. 3 Milyon, yillik 1 milyon gayet ucuz bir topcu icin döneme göre. Dany´de gayet is yapti ilk senesinde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt