Loko'yu geçebilir miyiz mevcut kadroyla? Bence zor.
uzun yillardir nacizane gozlemim;
italyan takimlarini iki yonden iyi olursan gecersin < ; >
teknik anlamda taktiksel dokunuslar
fiziksel guc.
taktigi saglam ligler ve hali ile takimlari ,farkli lig/alt lig rakiplerle karsilastiginda saglam taktik ve sahaya dogru kurulum ve konumlanma ile rakibi bolca kosturuyor , bir anda kalende golu goruyorsun.
milli bazda misal, italya versus turkiye maci bu anlamda da bir ornek italya futbolu versus turkiye ozelinde.
ustte belirttigim iki nuans,
biz bu denklemde hangisinde haziriz ve etkiliyiz,verimliyiz ,istikrarliyiz ?
teknik anlamda taktiksel olusumlarda ozellikle defansif mudefa da veya kendi alanimizdan cikarken orta saha nin ortasi, defansin solu hem bireysel top kaptirma, hem fiziksel dusus(yumusak kalma,yorgunluk) anlaminda takima sekte vuruyor 90 dakika ozelinde.
daha sezonun basi, yorgunlugu ,neden olarak acikladik teknik ekip tarafindan.
sahsen, psv macinda her yonden yetersiz idik.
cica ,morutan,ogulcan katilimi ile benzer kalitedeki versus lazio ve marsilya karsisinda en azindan ofansif olarak ayni goruntuyu sunmayiz diye dusunuyorum.
orta saha ve sol bek ozellikle ,defansif mudefa ve yari alandan cikis anlamindaki zaaf ve yetersizligimizi ustte ortalarda degindim. bunu nasil asar hoca, bu oldukca kritik.
6no bu anlamda cok ama cok onemli idi.
morita nin kulubunun 5e bile birakmayacagini aciklamasi acikcasi benim adima surpriz oldu.rakam babinda.
konusulan misirli oyuncu nun maas olarak morita dan fazla aldigini da dusunursek, su dakikadan sonra makul maasla ne misirli ne baskasi alinabilir mi bilemiyorum.
temennim bir 6no alinmasi.
gedson salt bolge ozelinde degil , genel takim yapi taslarinda ilk ismi yazilacak isim olmais adina elzemdi benim adima. elzemdi , fakat olmazsa da yapacak bir durum yok,kulubu birakmak istemiyorsa.
*olursa sezonun transferi olur bizim adimiza.....