Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz talep etseydik Federasyon kabul mü edecekti. Anladığın kadarıyla idare edeceksin artık.
Yanlış hatırlamıyorsam Terim de eylül konusunu özel olarak istediklerini bir röportajda söylemişti.

Olaya sabit fikirli bakarsan zaten savını değiştirmem mümkün değil, ben sana açıklama yapıyorum sen "anlatabildim mi, anladığın kadar" ifadelerle laf atma derdine giriyorsun, laf atarak karşılık vererek ben de sürdürebilirim zor değil o yüzden sabit fikirli olmamayı denemeni tavsiye ederim.

Beyler takımda önlibero yok farkında mìsiniz.Orta sahasiz takim mi olur?Bakin bu takim cok gol yer ve yicekte.Sonra Nelsson çöp cikti.Luyindama zaten kotuydu denilcek.

Hayir arkadas takimda 6 numara yok. Yapilan tüm transferler onlibero transferi olmayinca çöp oldu.

Azda olsa bu sene umutlandik onunda ortasina tüy diktiler.

Bence bu transfer dönemi bizim adımıza faydalı geçti. Genç, potansiyelli, dinamik oyuncular aldık. Uzun yıllardan beri hep kariyerli, 28 yaş ve üstü oyunculara yöneliyorduk ilk kez bir transfer döneminde bu kadar genç futbolcuya yatırım yapıldı. Bundan sonra sabırlı olup, takımın zamanla oturmasını beklemeliyiz.

Transfer açıklandığında buraları bayram yerine çevirenler şimdi...
Aslında Nelsson......
Aslında PvA....
gibi eleştiriler yazıyor.

Sap ile samanı karıştırmayalım.
6 numara alınmadı diye elimizdeki oyuncuları değersizleştirmenin bize bir faydası yok.
Ne oldu? Genç takım kurup sabrediyorduk.

Kaldı ki daha transfer devam ediyor.
Belki gerçekten bu geceki tarihten doları karşı kulüpler ederinden çok daha fazla fiyat çekiyor ve 2 gün sonra aynı adamı yarı fiyatına alabileceğiz.

Belki hoca bu gençlerin kaynaşması ve verimli olma süresini kafasında 6 ay olarak koydu o nedenle AL için gereksiz yere çok pahalıya adam almayalım dedi.
Detayları bilmeden hemen asıp kesmemek lazım.
Bir özel veya tüzel kişiliği bir olayla değil, genel değerlendirmek lazım.
Böyle bakında Burak başkanımın yönetimi bu güne kadar yaptıklar ile benim gözümde başarılıdır ve bu nedenle ben bu durum için de mantıklı bir ve geçerli bir nedenleri var olduğuna inanıyorum...

Hala limit diyorlar kafayı yiyeceğim he.

Adamlar 19 tane futbolcu gönderdi yerlerine gelenlerin iki kat maliyetli oyuncular aldı.
Diğeri limityok diye diye ağladı mevcut kadroyu bile yetistiremiyorum dedi. S.liginden gelen net gelir yayın geliri. Hadi hepsini aldılar say 25 milyon Euro 2/3 16 milyon Euro. + gelir olsun.
Lan 1 saat önce aldıkları adamin en iyi ihtimalle gideri vergilerle 5.5 milyon Euro.
Geçin limiti falan. Uyduran uyduruyor nasılsa git sende uydur. Geçen seneye göre net 9 milto Euro'luk limit açılış vaziyette iyi misiniz.
Oğulcan diyipte durmayın keza Oğulcan için bir gider olacaksa gönderirdin yan sanayi bir Belçika kulübüne 1.2 milyon Euro cebine kalırdı.
Mm hiç demeyin. Adamın aldığı maaş 800bin falan. Üzerine gelecek olan transfer gelirinin hepsini kullanamıyorsun hepi topu sana 2 milyonluk bir avantaj sağlardı ki konuşulan rakamlar 6 milyon Euro falan.
Yapılan iş tamamen Avrupa'yı salalim.
E babacım en basindan salsaydin o halde anadolu kıvamında maçları olan turnuvaya katilsaydin. Bu kafayla 3.de olmayalım diye cabalarsiniz siz.

Planlama falan yok kulüpte kaç senedir yok. Niye acaba

Son düzenleme:
Ayhan Şensoy: "Galatasaray'da Marcao, UEFA listesinde olacak. Elneny 2 milyon Euro kiralama bedeli, 2.5 milyon Euro da maaş, yani 4.5 milyon Euro yıllık maliyetinden dolayı vazgeçildi." (Habertürk)

ya biz neden oyuncu satamıyoruz neden deli olucam artık diagne nasıl gitmez

Network nedir neden çok önemlidir. O yüzden Terim kalsın dedik. Düşünsene yabancı hoca gelecek bütçe istetecek sen daha eldekini satamayacaksın. Bunun daha tff medya vs İlişkileri var. Yönetim güçlü olduğu gün hem satarken hem de alırken kazanırız. Hemde proje yaparız.

Türkiye ligi özelinde bu orta saha eksikliği çok büyük dert değil geçen senede full Taylan'la oynadık ve en az gol yiyen takımdık fakat Avrupa'da affetmezler yani eğer bir transfer yapılacaksa bu Avrupa için olmalıydı ve yetişmesi gerekirdi. Taylan ve Berkan ile ligde bir şekilde idare edersin ama Avrupa'da olmaz işte gerçi ligde bile bazen sıkıntı çıkıyor.

Ayhan Şensoy: "Galatasaray'da Marcao, UEFA listesinde olacak. Elneny 2 milyon Euro kiralama bedeli, 2.5 milyon Euro da maaş, yani 4.5 milyon Euro yıllık maliyetinden dolayı vazgeçildi." (Habertürk)
Yalana bak 1 sene sözleşmesi kalmış adamı kiralık mı gönderecekler hem de 2 milyona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt