Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayhan Şensoy: "Galatasaray'da Marcao, UEFA listesinde olacak. Elneny 2 milyon Euro kiralama bedeli, 2.5 milyon Euro da maaş, yani 4.5 milyon Euro yıllık maliyetinden dolayı vazgeçildi." (Habertürk)

İyi yapmışlar. Taraftarın Elneny tarzı futbolcuları seveceğini zannetmiyorum.

Ortalık bize kaldı gibi. Umarım 8ine kadar bari lig için 2-3 adam alırız

Tinercilern transferleri bizim taraftarın kimyasını bozmuş gibi görünüyor. Bu tarz kadrolar geçmişte genelde hüsranla bitmiştir. Tarihe biraz bakmak yeterli. Çok takılmamak gerekir.

Biz ise bu ülkede ilk defa yeni bir şey deniyoruz. Ya batarız ya da ligin içindem geçeriz. Pek ortası yok gibi.

Kalan sürede Orta sahaya 2 transfer yaprlarsa kadronun başka bir transfere ihtiyacı yok. Avrupa için endişeli olanlar haklı. Ama benim Gedsonu bile yetiştirdek avrupa içün bu geçiş yılında pek ümidim yoktu. Ligi şampiyon olursak yeter. Avrupa hedefini swnwye koymak gerekir. Proje takımı olacaksak herşeyi aynı anda istemeyeceksin.
Sadece iki örnek vereceğim. Sonrasına sen karar ver.
Boey sakatlanirsa yerine oynayacak adam itin gotunde gezdirilen yedlin.
Daha geçen hafta adamin tuvaleti geldindiye çıkınca götü başı dağıttık.

Birde bonus vereyim. Kerem hadi şimdi iyi durgunlasirsa bir yedeği yok.

Bu takımda alternatif diye birşey yok. Yıllardır alternatif ayağına sürekli gereksiz oyuncuları aldık durduk şimdi asıl yedek lazimken yeter ya kafası yasaniyor.

Bu takımda 2-3 kişi sakatlanirsa buralar savaş alanı olur.

Pjanic iyi transfer kötü transfer onu zaman gösterecek ama kağıt üzerinde iyi transfer mi diye sorulursa evet iyi transfer. Bu transfer özelinde eğilip bükülmeye de gerek yok, daha önce defalarca coşkulu transfer dönemi geçirdik 1 tanesi hariç hemen hemen tamamı hüsranla bitti. Bunlar öyle hüsranlardı ki minimum 2-3 sene bütçe sıkıntısı ve buna bağlı olarak kadro planlamakta da sıkıntı yaşadık hep.

2017 yılında kurduğumuz kadronun sıkıntılarını daha hala çekiyoruz, yatıp kalkıp dua edelim Terim gibi bir ismin varlığı ve kulübün winner bir ruhu var ki o tarihten bu tarihe şampiyonluk görebildik.

Başta verilen gerçekçi olmayan sözler yüzünden yönetim zor durumda kaldı ve pek iyi sinyaller veremediler doğrudur ama kesinlikle sabırlı olunmalı aynı şeylerin tekrar tekrar yaşanması artık kabak tadı verdi, kadroyu verimli şekilde gençleştirsinler kafi, bir sene daha şampiyon olmasak da olur yeter ki sürdürülebilir bir yapı oluşturulabilsin.

Aksi taktirde Fener gibi ''bu sene şampiyon olmazsak biteriz'' diye diye gülmeyi unutabiliriz mazallah.

Ayhan Şensoy: "Galatasaray'da Marcao, UEFA listesinde olacak. Elneny 2 milyon Euro kiralama bedeli, 2.5 milyon Euro da maaş, yani 4.5 milyon Euro yıllık maliyetinden dolayı vazgeçildi." (Habertürk)
1 senelik sözleşmesi kalmış adama ne kiralaması, atıyorsunuz bari düzgün sallayın.

Elnenny 2milyon kiralama aynen.
Lan adamlar oyuncunun maaşını ödeyip gönderiyor bize geldi mi kadro dışı oyuncuya kiralama parası..

He aynen kardesim

Yanlış hatırlamıyorsam Terim de eylül konusunu özel olarak istediklerini bir röportajda söylemişti.

Olaya sabit fikirli bakarsan zaten savını değiştirmem mümkün değil, ben sana açıklama yapıyorum sen "anlatabildim mi, anladığın kadar" ifadelerle laf atma derdine giriyorsun, laf atarak karşılık vererek ben de sürdürebilirim zor değil o yüzden sabit fikirli olmamayı denemeni tavsiye ederim.
Bende içinde Terim geçmeyen bir mesaj yazmayı denemeni tavsiye ederim kardeşim. Laf atma gibi bir derdim yok sadece bir görüş bildirdim sen sert girdin ilk mesajıma,faturayı hocaya kesmişsin belliki. Beni de haşladın arada canın sağolsun .

Gerçekçi olursak avrupa liginde iyi ve formda takımlardan oluşan bir gruba düştük ve 2.ler bile gruptan direk çıkamıyor. Alacağımız 1 adam grupta kaderimizi değiştirmez. Lig için 8 ine kadar sert ve lider vasıflı bir DOS kabulümdür

Elneny geleceğine Seri gelsin. En azından kulübü biliyor, hocayı biliyor, ayrıca ayağı ve top kullanma becerisi de daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt