Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sene pismesiji mi beklicez Berkan in. İkisinin de topu bu sene yetersiz. El bombası şeklinde dolaşıyorlar. Normal şartlarda birinin oynaması riskliyken biz ikisini de oynatiyoruz. Mevcut oyunları fazla yetersiz. Yarın ne olurlar bilmem ama şuan çok can yakarlar onu biliyorum..

Taylan ı da fazla abartıyorsunuz. Geçen sene de yetersizdi eksik fazla olunca dikkat çekmeyi başardı sadece.

GSCimbom Mobile App

Ben sadece sabırlı olmak gerek diyorum. İrfan Can Kahveci alınabilirdi mesela, daha hazır topçuydu ama onun da maliyeti yüksekti. Şimdi her bölgeye de yabancı futbolcu alamayız, bazı bölgeler için yerli futbolculara yönelmek gerekiyor.

Kalenin durumu belirsiz

Stoperler dagilmis sag sol kim nerede oynayacak belli degil 2 ay

Sağ bekin yedeği yok adam akilli
ortada taylan berkan istikrarli degil, berkan tüm özgüvenini kaybetmis son 4-5 maçtır bi uzun top atmiyor. tolga gibi kosup duruyor oradan oraya. ilk geldiginde tek maçta 4-5 uzun top atmisti

ortada cica sağda morutan olumlu

solda kerem iyi hoş ama 3 metre önüne pas atamiyor, yine de tolere edilebilir

geldiginde jardel dedigimiz mo’yu daha dün gönderiyorduk, herifi son 1 haftada yaşanan olaylardan sonra nasil toparlayacagiz belli degil, bok gibi yönetilen bir sürec

rakipler deli gibi transfer yapiyor, trabzonun bile bizden iyi 11’i var

tüm bu olumsuzlukları tek bi gedson transferiyle yamalayabilirdik

bu saatten sonra yapılabilecek tek olumlu hareket pek begenmesem de okay’i almak olacaktir, tabi ne kadar mümkünse

Biz bu takımla bu sene trab fb ve bjk ye karşı maç alamayız.

İskelet var omurga yok hücum ve defans bir varmış bir yokmuş gibi

Önümüze çıkan tüm rakipler st.johnstone ve randers gibi olsun inşallah yarın mübarek gün hayırlısı ola

Ha bu arada taraftarın Taylan ve Berkan'ı çabuk gözden düşürdüğünü düşünüyorum. Taylan ne olursa olsun geçen sezonun en iyilerinden biriydi. Berkan da henüz 23 yaşında. Selçuk bile 25-26 yaşlarında futbolunu olgunlaştırmıştı, Berkan'ın yaşında yetenekli ama hatalar yapan, istikrarsız bir orta sahaydı. Defansif orta saha alınması gerektiğini düşünüyorum ama bu iki ismi de çabuk gözden çıkarmayalım hemen.

%100 katılıyorum ama Taylan devşirme şekilde oynuyor o pozisyonda , Berkan'ın daha tecrübe etmesi gereken tonla iş var o pozisyonda.

O bölgeye defanstan top çıkışını yönetecek , Cicaldau ve Morutan'ı oynatacak deneyimli adam lazım. Bu Taylan'ı da , şans bulduğunda Berkan'ı da geliştirir. Sırf bu ikiliye kalırsa ama top çıkarmak Cicaldau oyunda değilse zor oluyor. Bu da bu oyuncular üzerine baskı demek.

8'ine kadar listeye eklenen 2 isim değiştirilebiliyor mu?

İyi oyuncu almak demek iyi oyun ve skor demek değil. Fazla abartiyonuz rakiplerin transferlerini. Bazı zaman olur ki Messi yi koy maç kazanamaz takım. Uyum ve oyuncunun maksimum unda oynaması etken buna. 3 maç kaybedince domino gibi yikilqn Türkiye düzeninde, 40 maça yakın oynanacak ligde erkenden şampiyon belirlemek mümkün değil.

Göreceğiz kim nası bir uyum yakalayacak. Yıldız topçu iyidir hoştur ama kaprisi de çok olur.

GSCimbom Mobile App

Bu kulüp 14 sene şampiyonluk göremeden geldi bu günlere .. Büyüklüğünden bir şey kaybetmez rahat olun..Sabahtan beri onun bunum transferlerini yalayanlar 3 senedir böyle oyuncular almayalım gençleşelim diyenler.. Bence bi karar verin artık..
Transfer şampiyonluğu değil önemli olan.Ben sezon sonu şampiyonluğuna bakarım.
Sezon sonunda da Galatasaray’ın şampiyonluğu kesin gibi.Önemli bir aksilik olmaz ise.
Geçen sene o kadar olumsuzluklara rağmen şike ile son saniyede kaptırdık şampiyonluğu.

Mevcut kadro düzeninde yabancı sınırlaması nedeniyle Taylan ve Berkan'a mecburuz ve iyi oynamalarını beklemekten başka çaremiz yok. Yerlerine 2 tane yabancı alınsa nasıl kadro kurulacak ? Bunun baştan düşünülmesi lazımdı. 6 numara falanda gerekmiyor hücum gücümüz hala zayıf. Forvet ve hızlı kanat transferini tercih ederim.

887899600.jpg.0.jpg

hayat neden olmasin…

Halile bugun lisans cikaramazsak avrupaya yazamiyormuyuz?

Hani falcao gidince acayip limit aciliyordu? 5 oyuncuya bedeldi, toplam maliyeti 9.5m euroydu? 3m verdiysek en kötu 4-5m limit acilmasi lazim ve halilde problem olmamasi lazim

İsim adamlar alıp düşük maaşa gösterme palavrasını ancak Fenerbahçe yapar.

Eleny gibi bir adam bu rakamları ister son sözleşmesi kime sokarsam diye bakıyor.

600-900 bin Euro maaş alacak adam arıyorsak yine genç oyuncu bulup almalıyız.

harcanan
ozornwafor 300k
luyindama 8m
marcao 4m
maicon 8m
serdar aziz 4.5m
denayer 436k +500k
chedjou 6.30m
koray 2.5m
dany 3.3m
ujfa 2m
ahmet çalık 2.5m
total 42.3m

elde edilen gelir

maicon 3.13m
ozornwafor 200k

total 3.33m

-38.97m Euro

-7m daha ekleyelim
Nelsson a mı taktın gece gece o kadar lüzumsuz transferler ve harcamalar dururken?

Bazıları da sadece süper lig maçlarında oynayacak artık. Demişti Fatih Terim...

Nasıl ki o kadar genç futbolcuyu transfer eden yönetime her fırsatta teşekkür ediyorsak Avrupa'da alınacak ilk hezimette başkan eleştiri oklarına hazır olsun

Abi gözünüzü seveyim o kadar zamandır bir orta saha bulamadınız mı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt