Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.241
- 12.987
- 2.658
YouTube da bi Kanal bende onlarin yalancisiydimmaalesef dogru degil. kim uydurdu acaba onu ilk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YouTube da bi Kanal bende onlarin yalancisiydimmaalesef dogru degil. kim uydurdu acaba onu ilk

la yok boşuna okuma yalandan cinnet gecirirsin120 sayfa vardi onumde 50 sayfa kalmis hic bi gelisme olmamis gibi duruyor.120 sayfa ilerledigini gordugunde oysa cok heycanlanmistim

Ne Yani Benmi hakliydimInstagram’daki bilal mi ne vardı onu paylaşıp duruyorlar. Büyük ihtimal bu kural elemelerde olan kural
Ekli dosyayı görüntüle 137544

Pjanic geçen sezon 30 maç, 0 gol,
0 asist bence çok abartmaya gerek yok.
Yapacak birsey yok, eger jetson gelmiyecekse
Dieng i alsanlar, capa 6 gibi kullanalim.
"For the qualifying phase" diyor yani eleme aşaması için geçerli bu. Gruplar için verilen kadrolara Ocak'a kadar dokunamıyoruz.Instagram’daki bilal mi ne vardı onu paylaşıp duruyorlar. Büyük ihtimal bu kural elemelerde olan kural
Ekli dosyayı görüntüle 137544
Bu doktora bosuna iftiraci demedim .Kazanan S.Ç oldu Allah buyukBana neden kurşun sıkıyorsunuz
Dediğim gibi insan insana benzer ama aksini de üyenin kanıtlaması gerekir , yanlış anlaşılma olduysa peşinen özür dilerim kendisinden ..
Ekli dosyayı görüntüle 137502
•quod erat demonstrandum•
zaten 0 cekecez?
Haoyda butun hevesin kaçtila yok boşuna okuma yalandan cinnet gecirirsin![]()
Adamı gömmüyorum da çok da abartmaya gerek yok diyorum. Arda’da başakşehir’e barca’dan gelmişti :dBizim ligte şov yapar bjk aldı diye boklamayin adamı![]()