Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Herkese iyi geceler iyi nöbetler
E77C3809-2891-4930-8C87-EB2B7285190B.webp

Lig için kesinlikle 2 ortasaha transferi şart. Şu kalan 6 günde ne yapsınlar ne etsinler 2 iyi adam bulup getirsinler. Avrupa da işimiz zor, lig de bari mücadele edelim.

YouTube da bi Kanal bende onlarin yalancisiydim :asd:
KALECİ KRİTERİ
UEFA'ya verilecek olan maksimum 25 kişilik listede yer alacak olan minimum 2 kaleciden biri ya da daha fazlası sezon içerisinde sakatlanırsa (30 günden uzun süren bir sakatlık olması gerekiyor) UEFA, kulübe sezon içinde kaleci değiştirme hakkı da veriyor

O dediğin sadece kaleci için geçerli.3 Oyuncu ekleme kuralıda grupları gectikten sonra eklenebilir

Kendi kalemizin önünde bekleşip boş boş paslar yaptığımız sürece istediği dizilişi yapsın hoca başarılı olamayacağız. Terim'e ne oldu böyle nereden çıktı bu pas oyunu ? Eskiden stoperlerimiz neredeyse orta saha çizgisine yakın oynar rakibi sürekli baskı altıda tutmaya çalışırdık şimdi resmen bana baskı yap topu kap diye davetiye çıkarıyoruz rakip takımlara. Terim'in bildiği işe 4-4-2'ye dönmesi lazım önde basıp bam bam rakibi boğup baskı altına almamız lazım.

1 stop edelim 2 dk

eminim 2011 2012 futbol sezonunun ilk haftalarında da bu kdr adam alındı takımdaki defolara bak tarzı msjlar var idi

daha sonrasında yapılan rötuş ve fixlerle işleyen bir ekip tesis edilmişti

şu anki ekip o ekip kdr net olmasa da genç ve potansiyele haiz bir ekip. dransfer olmasa bile alınan heriflere uygun bir dizilim ve oyun stili bulunmak suretiyle dransferle çözemediğimiz hususları minimuma indirgiyebiliriz.

daha morutan fln 1 maça çıktı. bazı topçular ilk defa büyük takımda oynuyor. ve de 18 günde 6 maça çıkıldığını da unutmadan değerlendirme yapmak şarttır. sezon içinde de böyle sıkışık fixtürler olacaktır ama yeni tesis edilen bir takımın ilk yoğun fixtürde bir müsabakada fiziki olarak cort sesi çıkarması normaldir ve bunu takımın genel görünümüne bir tereyağı gibi sürmemek gerekir
bahsettiğin sezondan 10 yaş yaşlanmış performansı düşük ve her geçen gün daha da düşen t.direktörümüzü hesaba katınca asıl sorun ortaya çıkıyor bence. yoksa bu kadro şampiyon olamayacak bi kadro değil

Ben de çoğumuz gibi tepkiliyim bugüne bir transfer olmamış olmasından.(Çünkü taraftara - bana göre - Avrupa ligi kurasını çok zor çektik , çıkamayız o yüzden çok harcama yapmayalım acele şekilde mentalitesinde hareket edilmiş olmasını düşündürüyor.) Oynamadan bir şey belli olmaz çünkü.

Bu işin şu yönünüde unutmamak lazım. Grup kurasına göre hakkaten hedef Lokomotif'i geçerek 3üncü olmakta olabilir. (her ne kadar kabullenmesemde bunu şahsen) Gruplar biter, sende 8 Eylül'e kadar aldığın adamları o zaman konfederans kupası için listeye eklersin. Lig içinde oynatırsın.

Bu nedenle GSTV'de basit , üstü kapalı ama taraftara biraz güven veren bir açıklama şart. Bunu şimdi yapamazsın çünkü kimseyi almadın ve eleştiri alırsın. 8 Eylül'e kadar yapacağın bir transferle beraber ama "Bir çok oyuncuyu denedik son ana kadar ama maliyerleri hep yüksek oldu ve biz maaş skalasını düşürürken böyle harcamalara girerek risk almadık" demek bile çok işe yarar.

Ben yönetime güveniyorum ve kabahat bulmuyorum. FT'ye bakış açım biraz daha farklı. Çünkü kötü sonuç olursa kameralar kendisine çevrildiğinde "Beklentilerim vardı, olmadı" vs diyerek yönetime top atma ihtimali var. Başkan olan adam UEFA sürecinde yöneticilik deneyimi olan, Faruk Süren ile birebir ilişkisi olan biri. Bende kredisi var ama FT için aynı şeyi diyemem.

Bizim kumar burada biter artık illede gedson sadece gedson

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt