Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig için transfer olur diye düşünüyorum. Yoksa kağıt üstünde baktığımızda 3 takım için de biz biraz geride kaldık gibi. Özellikle orta saha da defansif anlamda baya gerideyiz. He Gedson ve bir cmd alırsak şartlar eşitlenir. Taylan,Aytaç ile olacak iş değil.

Halil yetiştirdik mi listeye? İnşallah yetişmez, hata kaza gol/goller atar alamayız seneye, aman abi hiç gerek yok. Bulsunlar bi bahane yazamayalım Halil'i.

benficanin liste belli olsa bari ya şuan en çok heyecanlandigim is o. Bize geleceğinden değil belirsizlik heyecanlandırıyor böyle ufak sacma fantazilerim var

bahsettiğin sezondan 10 yaş yaşlanmış performansı düşük ve her geçen gün daha da düşen t.direktörümüzü hesaba katınca asıl sorun ortaya çıkıyor bence. yoksa bu kadro şampiyon olamayacak bi kadro değil

Hadi bizim TD ü beğendiremedik size, rakiplerin TDleri çok mu iyi.

Yüzyılın kadrosunu şampiyon olmadan kovulan Vitor mu iyi hoca, ya da looser avcı mı iyi hoca ya da hakemlerin iteklemesi ile biraz maç kazandıktan sonra ligin sonuna doğru kimyesı bozulan şaftı kayan Sergen mi iyi hoca. Bırakın abi bu ağlaklığı biraz hocana takımına güven zaman ver.

Orta saha almamak gerçekten rezillik bunun hiçbir açıklaması olamaz. Parayı en çok harcamamız gereken mevkiye 1 tl harcamadık. (Berkan’ı saymıyorum çünkü eksik olan bölge 6 no)

Ortasaha almamak en cok Berkan ve taylana zarar. Bu oyuncular hem lig, hem avrupada oynayacaklar. Hata yapacaklar dogal olarak ve taraftar bunlari gunah keçisi yapacak. Berkan kendini yirtiyor ama nereye kadar ? Veya taylan.

Bu duruma karşı yapılabilecek bir şey yok artık baştan düşünülmesi lazımdı yerlerine 2 tane yabancı oyuncu alınamaz kadro kuramayız. Taylan ve Berkan her maç oynamak ve başarılı olmak zorunda. İkisi de çökerse burayı düzelmek için sürekli diğer mevkilerde değişiklik yapacağız.

Şu an Beşiktaş'a Coutinho önerilse hemen onu da alır. Küçük takım refleksi bu biraz dünya yıldızını görünce ayarları kayıyor hemen. Bence Pjanic bize ve fenere de önerilmiştir ama çok para diye dokunmamışızdır.

halil/diagne/mo/babel yeterli

kerem/morutan/baris/arda yetersiz

cicaldau/berkan/taylan/aytac yetersiz

pva/omer ?

boey/yedlin yeterli

nelsson/luyi/marcao/alpaslan yeterli

muslera/çipe 😟

2 orta saha 1 kanat 1 kaleci elzem. avrupa gitti bari lige yetistirin abi.

covidi var sakatligi var formsuzlugu cezasi var.

Bugün transferler gündemdeyken aklımdaki tek şey, Tff'nin son saniyede bize yapacağı yokuştu. Neyse ki adam almadık bu sorun ortadan kalktı. Halil'in lisansı çıkarsınlar bi zahmet

Hiç mi büyük takımlarda ıskartaya çıkmış şöyle melo reges benzeri işinde gücünde ekmeğinde hah işte orta saha diyeceğimiz bir adam ya

Romayan liginden getireydik bari genç falan neyse eksik kalmasından iyidir

Adamı gömmüyorum da çok da abartmaya gerek yok diyorum. Arda’da başakşehir’e barca’dan gelmişti :d
Arda bitikti hocam fiziken bu adam diri bende kagit ustunde yilin transferi ama sahada gormek lazim birde bjk balli boyle transferlerde gelen iyi oynuyor ne hikmetse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt