Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka yav bunu nasıl çıkarabildin cümlelerden? Diyorum ki FT'nin kariyerini ele alırsak kiyaslayabilecegimiz bir TD yok ligde. Tabii form durumları üzerinden vs kıyaslarsın np, kiyaslanabilir birkaçı ile.Niye ki? Rakip takımlarda eski Fatih Terim mi var?
Fatih hoca Emre ismini çok seviyormuşEmre Akbaba ve Emre Tasdemir ile niye sözlesme uzatildigini biri acikladi mi?
Bence de. 2 transfer daha lazım gibi ama buna rağmen transfer olmasa bile bu takım oturduktan sonra şampiyonluğa oynar bence.lig icin de eksigiz.
cok kotu kadro......birak uefa da sifir cekmeyi lig de ilk 5 e giremez su kadro .. yazik vallaMuslera
Boey Nelsson Marcao Pva
Cicaldau Berkan
Morutan Feghouli Kerem
Halil
gizli operasyon devam etmekte
Hayır arkadaş rakip td ler ile terim i kıyaalamış? Eski formunda olmasa da sen diyorsan ki Sergen terim den daha iyi hoca ya da fenerin ki daha iyi hoca onu söyle.Ne alaka yav bunu nasıl çıkarabildin cümlelerden? Diyorum ki FT'nin kariyerini ele alırsak kiyaslayabilecegimiz bir TD yok ligde. Tabii form durumları üzerinden vs kıyaslarsın np, kiyaslanabilir birkaçı ile.
Mesele dosla bitmiyor ki kardeşim bizim sağ kanadımız yok
Herkes dedi burada o kadar ters ayaklı bir tane alınmalı hocada söyledi gerçi ama kimse alınmadı hah morutan dedik ama emre kılınçın romanyalısıymış orta saha için alınmış çocuk
Gedson ışınlansa da yetişmez artıkMarcao halil listede olacak mı? Artı benfika adına gedson listede olacak mı? Saat: 01:00’de bunu öğrenebilecek miyiz?
Sakatlanan oyuncuları göndermeyip şans verince futbolcuyu kendine borçlu hale getiriyor. Benim için savaşır diye düşünüyor. Elinde olsa yeni sezonda Omar‘ı da rotasyona sokar yerli back almaz.Emre Akbaba ve Emre Tasdemir ile niye sözlesme uzatildigini biri acikladi mi?
Morutan ile Emre Kılınç kıyası baya iyiymişMesele dosla bitmiyor ki kardeşim bizim sağ kanadımız yok
Herkes dedi burada o kadar ters ayaklı bir tane alınmalı hocada söyledi gerçi ama kimse alınmadı hah morutan dedik ama emre kılınçın romanyalısıymış orta saha için alınmış çocuk