Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye ki? Rakip takımlarda eski Fatih Terim mi var?
Ne alaka yav bunu nasıl çıkarabildin cümlelerden? Diyorum ki FT'nin kariyerini ele alırsak kiyaslayabilecegimiz bir TD yok ligde. Tabii form durumları üzerinden vs kıyaslarsın np, kiyaslanabilir birkaçı ile.

Mesele dosla bitmiyor ki kardeşim bizim sağ kanadımız yok

Herkes dedi burada o kadar ters ayaklı bir tane alınmalı hocada söyledi gerçi ama kimse alınmadı hah morutan dedik ama emre kılınçın romanyalısıymış orta saha için alınmış çocuk

Marcao halil listede olacak mı? Artı benfika adına gedson listede olacak mı? Saat: 01:00’de bunu öğrenebilecek miyiz?

Ne alaka yav bunu nasıl çıkarabildin cümlelerden? Diyorum ki FT'nin kariyerini ele alırsak kiyaslayabilecegimiz bir TD yok ligde. Tabii form durumları üzerinden vs kıyaslarsın np, kiyaslanabilir birkaçı ile.
Hayır arkadaş rakip td ler ile terim i kıyaalamış? Eski formunda olmasa da sen diyorsan ki Sergen terim den daha iyi hoca ya da fenerin ki daha iyi hoca onu söyle.

Dışarıdan müdahale gelmediği sürece ölüsü şampiyonluk için oynuyor bu takımın.

Herkes dedi burada o kadar ters ayaklı bir tane alınmalı hocada söyledi gerçi ama kimse alınmadı hah morutan dedik ama emre kılınçın romanyalısıymış orta saha için alınmış çocuk

Ne alaka yav sağda da oynayacak Morutan. Çokça güzel işlerde yapacak o mevkide. Maç maç hangi mevkide ihtiyaç duyulursa orda oynar çocuk. Bu çok yönluluk gayet güzel birsey.

Emre Akbaba ve Emre Tasdemir ile niye sözlesme uzatildigini biri acikladi mi?
Sakatlanan oyuncuları göndermeyip şans verince futbolcuyu kendine borçlu hale getiriyor. Benim için savaşır diye düşünüyor. Elinde olsa yeni sezonda Omar‘ı da rotasyona sokar yerli back almaz.
Bunu da hep dile getirir zaten Arda kulübünde oynamazken biz oynattık vs diye.

Morutan ile Emre Kılınç kıyası baya iyiymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt