Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin en fazla para kazanan 4 oyuncusu (Feghouli, Babel, Muslera, Diagne) toplamda garanti 12 milyon euro alacak. Suan oyuncularin toplamda alacagi garanti ücretin 30 milyon euro oldugunu düsünürsek bu 4 oyuncu bütcenin %40'ina tekabül ediyor diyebiliriz. Bu paralari ödeme lüksümüz kalmadi. 2 milyon eurodan fazlasi sadece tek bir oyuncuya ödenebilir.

Avrupa maçları da önemli ama lig için hala Gedson gelsin isterim.

Tak tak alalım maçları ufak tefek puan hesapları yapmak istemiyorum.

Mesele dosla bitmiyor ki kardeşim bizim sağ kanadımız yok

Herkes dedi burada o kadar ters ayaklı bir tane alınmalı hocada söyledi gerçi ama kimse alınmadı hah morutan dedik ama emre kılınçın romanyalısıymış orta saha için alınmış çocuk
Yetmedi mi her başlığa yazıp olur olmadık herkese sallayıp fb bjk transferlerini övmek
Şimdi de Morutan'a sallamışsın
Hadi abi hadi ya..

Hayır arkadaş rakip td ler ile terim i kıyaalamış? Eski formunda olmasa da sen diyorsan ki Sergen terim den daha iyi hoca ya da fenerin ki daha iyi hoca onu söyle.

Dışarıdan müdahale gelmediği sürece ölüsü şampiyonluk için oynuyor bu takımın.

öyle mi demişim cidden? Vay anasını. Farklı dilleri konuşuyoruz muhtemelen üstat boşver.

Terimi anca kendisiyle kıyas edebiliriz ligde ki hocalarla değil dedim alt tarafı.

Bence de. 2 transfer daha lazım gibi ama buna rağmen transfer olmasa bile bu takım oturduktan sonra şampiyonluğa oynar bence.
5 oyuncu değişikliği varken şampiyonluğa falan oynayamayiz abi. Rakipler hep 2 adim önde olacak adam gerekiyorsa larini yedekten sokacak, sonra gidecek atibayı sokacak sen aytaçı sokacaksin, babeli sokacaksin, oğulcan, arda.
Yedekler rezil ötesi oradan kafadan 2 kat kalite farkı var.

Geçen sezona göre çok daha iyi bir takıma sahibiz. Geçen sezondan şu an kadroda olmayan ve akılda kalan sadece Gedson ve Onyekuru sayabilirim. Onyekuru'nun eksikliğini çok hissetmeyeceğiz çünkü kanatlar çok sağlam bu sezon. Ancak özellikle Gedson'un eksikliği bizi geriye götürmüş olabilir. Cicaldau ve Berkan transferlerini çok beğensem de Gedson'un yaptıklarını yapamayacakları bir gerçek. Bu transfer döneminin tek üzüldüğüm noktası Gedson oldu.

Bu seneyi cöp ddecez diyip tüm genclerdrn faydalanip kazansak tamam derim ama yine hep ayni kisiler oynayacak yumus külübeye hapis edilecek takimda yetisenlere cok az sans verilecek ici gecmus ardalar feghouliler babeller sahaya kurtarici olarak sokulacsk

Ciddi ciddi avrupa'da başarı beklentisi içinde olan arkadaşlar görüyorum, avrupa için transfer yapılmadı diye üzülenler falan var. Üzülmeyin arkadaşlar, transfer yapılmış olsaydı da maksimum göreceğimiz grupta 3.'lük idi. Akıllı ve sabırlı olup yeniden avrupada bir şeyler yapabilecek bir takımın temelini atmak hedef olmalı, uçtu kaçtı süper transferler yaptı denilen güzide rakiplerimiz de tokadı yiyip gelecek zaten niye bu kadar hypelandınız çözemedim.

Doğru, ilerisi için büyük resimde iyi işler yapacak kadronun temelleri atılsın.

Diğer takımlar ne yaparsa yapsın Avrupa'da , ülke puanıyla bağlantılı - şahsen benim inanılmaz önemsediğim bir konu değil. Kendi klüp puanımızı daha çok önemserim.

Grup 3üncülüğü Konfederans Kupası demek , hala Avrupa demek - o açıdan zaten lig için yapılacak hamleler oraya eklenecektir.

AVL grupta çıkmak tabii ki mevcut durumla çok zor ama oynamadan,hazırlanmadan kendini nasıl deneyeceksin bu tür takımlara karşı?

Galatasaray Avrupa'da maç yapacaksa, maç yapacağı takımlar nispeten ismi köklü klüplerse neden hypelanmayalım ?

Ne alaka yav sağda da oynayacak Morutan. Çokça güzel işlerde yapacak o mevkide. Maç maç hangi mevkide ihtiyaç duyulursa orda oynar çocuk. Bu çok yönluluk gayet güzel birsey.

Kardeşim benim hoca ağzıyla söyledi yahu sağ da dedim tamam ama ortada daha sık kullanabiliriz dedi

Oraya orjin bir sağ kanat lazımdı tam aradığımız adam da levi garcia gelsin keita etkisi yapardı

halil/diagne/mo/babel yeterli

kerem/morutan/baris/arda yetersiz

cicaldau/berkan/taylan/aytac yetersiz

pva/omer ?

boey/yedlin yeterli

nelsson/luyi/marcao/alpaslan yeterli

muslera/çipe

2 orta saha 1 kanat 1 kaleci elzem. avrupa gitti bari lige yetistirin abi.

covidi var sakatligi var formsuzlugu cezasi var.

Emre Kilinc ve Ogulcan neden yok listede

kerem diagne halil
cica morutan
berkan/taylan
pva marcao nelsson boey
muslera

baska 11 cikmiyor

Kardeşim benim hoca ağzıyla söyledi yahu sağ da dedim tamam ama ortada daha sık kullanabiliriz dedi

Oraya orjin bir sağ kanat lazımdı tam aradığımız adam da levi garcia gelsin keita etkisi yapardı
Valla dediğin şey anca Feghouli'nin içine bir şeyler kaçarsa veya Barış-Kerem ikilisi mükemmel işler çıkarırsa yaşanır bence kral. Morutan oynar sağ tarafta aksi halde

2 ortasaha 1 kanada icim ferahlar ama umudum yok. Maliyet falan deyip pas gececek bizimkiler bence.
Transfer yapılamaması her türlü eksiklik olur ve eleştiriyi hak eder bu durumda lakin mevcut yönetim kadar ederinin 2-3 hatta 4 katı maliyetlerle bağlayıcı sözleşmeler yapan yönetimlerde kabahatli, bir noktadan sonra gerçekten kızamıyorum adamlara. İletişim işini beceremedi hiç yönetim. Ben de maksimum 1 orta saha transferi bekliyorum muhtemelen dediğini söyleyecekler.

Hatayı yaptığımız yer belli;

4'lü mamutlardan sadece birini gönderebildik.

Falcao, Feghouli, Babel ve Diagne'den sadece Falcao gitti.

Ona da en az 2.5 milyon € para ödeyerek çıkmışızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt