Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır arkadaş rakip td ler ile terim i kıyaalamış? Eski formunda olmasa da sen diyorsan ki Sergen terim den daha iyi hoca ya da fenerin ki daha iyi hoca onu söyle.

Dışarıdan müdahale gelmediği sürece ölüsü şampiyonluk için oynuyor bu takımın.

Renkdas disardan mudahale olmadiginda ölüsü bile sampiyonluga oynuyor diyorsun ama ama durum kuslar icin de gecerli.
Ayrica bize ne diger rakip TD'lerinden, bizi kendi TD'miz ilgilendiriyor. Peki soruyorum bizim TD'miz guven veriyor mu?

Valla dediğin şey anca Feghouli'nin içine bir şeyler kaçarsa veya Barış-Kerem ikilisi mükemmel işler çıkarırsa yaşanır bence kral. Morutan oynar sağ tarafta aksi halde
Morutanın oynamasını bende istiyorum da hocanın açıklamalar çelişki yaratıyor neyse umarım beklediğimiz gibi olur

Geçen sezona göre çok daha iyi bir takıma sahibiz. Geçen sezondan şu an kadroda olmayan ve akılda kalan sadece Gedson ve Onyekuru sayabilirim. Onyekuru'nun eksikliğini çok hissetmeyeceğiz çünkü kanatlar çok sağlam bu sezon. Ancak özellikle Gedson'un eksikliği bizi geriye götürmüş olabilir. Cicaldau ve Berkan transferlerini çok beğensem de Gedson'un yaptıklarını yapamayacakları bir gerçek. Bu transfer döneminin tek üzüldüğüm noktası Gedson oldu.

Kadrodan ziyade şu ana kadar çok kötü bir oyunumuz var ve hazırlık dönemini yine kötü geçirmişiz gibi görünüyor. 3 sezondur lige berbat başlayıp ikinci yarı geriden gelip kapatmaya çalışıyoruz. Terim takımın eksiklerini anca görüyor. 2019'da Başak'a karşı tuttu, 2020'de tam toparladık iyi oynamaya başladık pandemi arası girdi Muslera sezonu kapattı çöktük. Geçen sene de geriden geldik bjk son haftalarda düştü averajla kaybettik. Ligin ilk yarılarını çöpe atmayı bırakmamız lazım artık.

5 oyuncu değişikliği varken şampiyonluğa falan oynayamayiz abi. Rakipler hep 2 adim önde olacak adam gerekiyorsa larini yedekten sokacak, sonra gidecek atibayı sokacak sen aytaçı sokacaksin, babeli sokacaksin, oğulcan, arda.
Yedekler rezil ötesi oradan kafadan 2 kat kalite farkı var.
Kağıt üstünde öyle gibi ben sizin kadar karamsar değilim yav bence kadromuz iyi işlenirse çok kötü bir kadro değil, geçen seneyi hatırlayın geçen sene o kadroyla 1 gol farkıyla şampiyonluğu kaçırdıysak bu kadroyla da kafaya oynamamamız için bir sebep yok bence.

Gedson gelse Pjanic falan umrumda olmaz cidden ama sanmıyorum ya.

Pat küt son saniye video lu açıklıyormuşuz,, her şey önceden hal edilmiş, ankara aktarmalı getirilmiş hepsi .. hepsini bir anda açıklıyormuşuz ..

Hayali bile güzel 😆

öyle mi demişim cidden? Vay anasını. Farklı dilleri konuşuyoruz muhtemelen üstat boşver.

Terimi anca kendisiyle kıyas edebiliriz ligde ki hocalarla değil dedim alt tarafı.
Tamam kardeşim. Senin yazdıklarından ben eleştirel bir şey söylediğini düşündüm. Cümlenin içerisinde diğerleri ile kıyas yapmak saçma olur gibi birşey yazsan böyle anlaşılmazdı.

3 sene bekleyebilen olmaz. Çünkü o 3 sene hep bir mevki boş kalacak. Bu artık bizim ritüelimiz. 11/12 sol bek yok. 18/19 forvet yok, 21/22 orta saha yok.

Göz göre göre böyle eksiklikleri doldurmamak gerçekten ihanet etmektir.

Tam olarak düşünce ne burada ? Böyle eksik yerler olunca kafada kahramanlık melodileri mi çalıyor. Eksik bölgeleri ben hocalığımla doldururum hallederiz düşüncesi mi oluyor?

Gaz verip oynatabileceğimiz adamlar Taylan ve Aytaç. Tekrar söylüyorum bu ikisinin bırakın 11 topçusu olmasını Galatasaray’da yedek dahi olmaması lazım. Taylan’dan önde olan o kadar fazla yerli topçu var ki.

Sezon başladı 3 lig 6 avrupa maçı oynandı. Bu 9 maçta en eksik bölge senin defanstan top çıkartman ve rakibi karşılaman. Bakın bu taktik falan da değil tamamen orta sahadaki oynayan oyuncu profilinle alakalı bir durum artık. Sen bu bölgeye göz göre göre nasıl birisini transfer etmezsin kafam almıyor.

Taylan 2 sene önce Arena’da top süremiyordu. Şimdi 11 düşünüyoruz. Akbaba 5 metre önündeki adama pas veremiyor. Ömer her maç orta açarken rakibe mutlaka çarptırıyor. Kenarda bağırıp çağırıyorsun kendini yıpratıyorsun. Hocam kendinle bu çelişkin kavgan neden niye ? Niye kurtarıcı olarak oyuna bunları alıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt