Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumsuz havayı tam yıkmışken son 1 haftada gerçekten iyice sıvadı yönetim ve hoca. Başarısızlıkta ilk giden de hoca olsun. Taylan’dan Kante Babel’den Mbappe Ömer’den de Alphonso Davies çıkartsın hadi bakalım.

Kimse kusura bakmasın da Ozan Tufan, Salih Uçan Taylan’ı 5’e katlar. Selçuk İnan bile kıçını dayar kimseye top vermezdi. Taylan 5.5/10’luk bir topçu. Gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Geçen sene Denizli maçında yaptığı hatadan itibaren ben olsam direkt fişini çekerdim. Baskı yapan her takım Taylan’dan rahatça topu alıp pozisyona girer.
Ben Taylan iyi demedim gözde büyütme yok da, yerli olarak yedek olabileceğini düşünüyorum. Ozan oranın oyuncusu değil zaten, Taylan’ın görevini versen rezil olur Ozan, top alıp oyun kuramaz. Salih ile de aynı seviyedeler bence.
Çok fazla yerli alternatif yok.

Olumsuz havayı tam yıkmışken son 1 haftada gerçekten iyice sıvadı yönetim ve hoca. Başarısızlıkta ilk giden de hoca olsun. Taylan’dan Kante Babel’den Mbappe Ömer’den de Alphonso Davies çıkartsın hadi bakalım.
Marcao olayı da çok bozdu yahu ortamı.

Selamun aleykum

1630620751853.webp

Taylan'ı yazdığın tüm oyuncuların yerine tercih ederim. Avrupa şampiyonasında inim inim Taylan gibi bir oyuncuyu aradı milli takım.
Tekrar söylüyorum. Lig başlamadan söyledim burada hatta yok ya ne gerek var Taylan var 6 no Gedson gelsin yeter diyen arkadaşlar vardı. Lig başlayınca göreceksiniz dedim bugün herkes 6 no transferi olmadı diye yönetime ve hocaya kızıyor. Taylan’ın oyun görüşü de defansif yönü de çevikliği de yetersiz. 2 haftaya Taylan’a herkesin tepki vereceği çok belli.

Buradan kalbi Galatasaray sevgisiyle atan tüm renkdaşlarıma geçmiş olsun diyor, "Terim 6'sızı deniyor" sezonunun camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor ve çıkış yapıyorum. Sağlıcakla kalın.

Seri'nin geçen ayki Millwall maçındaki performansı. Gelmesi konusunda negatifim ama bu maçtaki performansı hiç de fena değil. Özellikle geriden top çıkarma konusunda derdimize derman olabilecek bir topçu.

kadıköyde fener'in içinde geçmemizin baş mimarı. terim'in de oynatmaya çalıştığı futbolun top noktasıydı.

şimdi aynı şeyi taylan ve berkan ile yapmaya çalışıyor kafayı yediriyor. ayağı iyi diye 7 milyona stoper aldık ama ilginç bir şekilde oynatmaya çalıştığı oyuna uygun bir ortasaha aldırmadı.

fener berishanin lisansi cikarmis meyer yok. bjk pjanici cikarmis. bizde halil gozukmuyor

En azından lig için bişeyler yapılsa. Tecrübeli oyunculara da ihtiyaç var. A.Madrid’te ki Hector Herrera da cuk oturur.

Bu bilgiyi başka hiçbir yerde bulamazsınız benden size özel
Özbeöz uefanın sitesinde Halil gözüküyor
Henüz uefa listesinde değil lig listesinde

Ekli dosyayı görüntüle 137547
Benficanin kadrosunuda görebiliyormuyuz?

fener berishanin lisansi cikarmis meyer yok. bjk pjanici cikarmis. bizde halil gozukmuyor
Bjknin Pjanic transferini harbiden tebrik ederim , eminim bu sabah adamların aklinda bile yoktu akşama dogru haber çıktı aldiler getirdiler teste soktukar imza attilar listeye bildirler takidire şayan.

Kimsenin başına gelmeyecek salak salak olaylari yasiyoz valla yav. Marcao gibi kilit oyuncumuz, bi şekilde gol atan attiran oyuncumuza saldırıyor falan :D ne günah işledik camia olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt