- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Herhangi transfer icin. Bence komple kapattik ArtikGerçekten inanıyor musun geleceğine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhangi transfer icin. Bence komple kapattik ArtikGerçekten inanıyor musun geleceğine
Tekrar söylüyorum. Lig başlamadan söyledim burada hatta yok ya ne gerek var Taylan var 6 no Gedson gelsin yeter diyen arkadaşlar vardı. Lig başlayınca göreceksiniz dedim bugün herkes 6 no transferi olmadı diye yönetime ve hocaya kızıyor. Taylan’ın oyun görüşü de defansif yönü de çevikliği de yetersiz. 2 haftaya Taylan’a herkesin tepki vereceği çok belli.
bu ne listesi tam anlamadim altta ali yavuz falan da var
Bu attığım takımların genel listesi gibi bir şey rtaşBenficanin kadrosunuda görebiliyormuyuz?
Sekidika, Ali Yavuz ve Taşdemir ne alaka hala görünüyor?Bu bilgiyi başka hiçbir yerde bulamazsınız benden size özel
Özbeöz uefanın sitesinde Halil gözüküyor
Henüz uefa listesinde değil lig listesinde
![]()
Galatasaray AŞ | Member associations
UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions...www.uefa.com
Ekli dosyayı görüntüle 137547
Ayni fikirdeyim. Yedeklerde de Mostafa, Diagne, Feghouli, Babel, Baris Alper, Kilinc var. Orta sahada Taylan oynuyor diye bu kadar karamsar olmaya gerek yok, biz Dany ve Semih ikilisi ile CL’de oynamis takimiz. Onemli olan takim oyunu ve oyun plani. Gecen sezon EL’de ceyrek final oynayan Granada ve Zagreb’in orta sahasi sanki cok iyiydi.Hemen Avrupa için bir kadro kurayım
--------------------Muslera--------------------
Boey-----Nelsson----------Marcao-------PVA
------------Taylan----------Berkan------------
Morutan------------Cica-----------------Kerem
---------------------Halil-----------------------
Bence her şeye rağmen iyi bir kadromuz var. Eğer düzgün organize edilebilirlerse iyi işler yaparız.
Uefa sitesindeki liste büyük ihtimal yeni girişler yapıldı tam listelerin oluşması süre alır sitedebu ne listesi tam anlamadim altta ali yavuz falan da var
elemelerde listede vardı ya ondan sanırımbu ne listesi tam anlamadim altta ali yavuz falan da var
Güncel değil bu da gidenler dahil çıkartılmamış
kadıköyde fener'in içinde geçmemizin baş mimarı. terim'in de oynatmaya çalıştığı futbolun top noktasıydı.
şimdi aynı şeyi taylan ve berkan ile yapmaya çalışıyor kafayı yediriyor. ayağı iyi diye 7 milyona stoper aldık ama ilginç bir şekilde oynatmaya çalıştığı oyuna uygun bir ortasaha aldırmadı.
Tamam işte kontrol edersiniz güncellenince, soran arkadaşlar vardı.Güncel değil bu da gidenler dahil çıkartılmamış