Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar söylüyorum. Lig başlamadan söyledim burada hatta yok ya ne gerek var Taylan var 6 no Gedson gelsin yeter diyen arkadaşlar vardı. Lig başlayınca göreceksiniz dedim bugün herkes 6 no transferi olmadı diye yönetime ve hocaya kızıyor. Taylan’ın oyun görüşü de defansif yönü de çevikliği de yetersiz. 2 haftaya Taylan’a herkesin tepki vereceği çok belli.

Ben 6 no yada ön libero transferine gerek olmadığını düşünüyorum burada çok abartılıyor. Sırf top kapsın diye kazma bir adam alınacaksa hiç gerek yok takıma zarar verir bile. Melo Fernando ayarında teknik, pozisyon almasını bilen bir oyuncu alınırsa ancak olur. Oda mevki olarak gerekli olduğu için değil gelecek oyuncunun kalitesinden dolayı isterim.

Süleyman Rodop: "Gedson Fernandes transferinin uzamasının sebebi, Benfica parayı peşin istiyor. Galatasaray'ın isteği ise, bu rakamı 3-4 yıl içinde taksitler halinde ödemek."

Benficanin kadrosunuda görebiliyormuyuz?
Bu attığım takımların genel listesi gibi bir şey rtaş
UEFA 2 liste gösteriyor sitesinde bir genel bir de uefa'da mücadele edecek liste
UEFA listeleri henüz hiçbir takımın güncellenmemiş
Ama Halil genel listede yer alıyorsa her türlü uefa listesinde de yer edinir diye düşünmekte beis görmüyorum

Bu bilgiyi başka hiçbir yerde bulamazsınız benden size özel
Özbeöz uefanın sitesinde Halil gözüküyor
Henüz uefa listesinde değil lig listesinde

Ekli dosyayı görüntüle 137547
Sekidika, Ali Yavuz ve Taşdemir ne alaka hala görünüyor?

Hemen Avrupa için bir kadro kurayım

--------------------Muslera--------------------
Boey-----Nelsson----------Marcao-------PVA
------------Taylan----------Berkan------------
Morutan------------Cica-----------------Kerem
---------------------Halil-----------------------

Bence her şeye rağmen iyi bir kadromuz var. Eğer düzgün organize edilebilirlerse iyi işler yaparız.
Ayni fikirdeyim. Yedeklerde de Mostafa, Diagne, Feghouli, Babel, Baris Alper, Kilinc var. Orta sahada Taylan oynuyor diye bu kadar karamsar olmaya gerek yok, biz Dany ve Semih ikilisi ile CL’de oynamis takimiz. Onemli olan takim oyunu ve oyun plani. Gecen sezon EL’de ceyrek final oynayan Granada ve Zagreb’in orta sahasi sanki cok iyiydi.

lazyo squad
IMG_20210903_012041.webp

kadıköyde fener'in içinde geçmemizin baş mimarı. terim'in de oynatmaya çalıştığı futbolun top noktasıydı.

şimdi aynı şeyi taylan ve berkan ile yapmaya çalışıyor kafayı yediriyor. ayağı iyi diye 7 milyona stoper aldık ama ilginç bir şekilde oynatmaya çalıştığı oyuna uygun bir ortasaha aldırmadı.

Ön liberoda Seri, savunmada Mariano, Marcao, Donk ve Saracchi gibi oyuncularla birçok maçı ve belki sezonu feda ederek bu futbolu kısa bir dönem oynayabildik. Hepsi de mevkilerine göre pas kalitesi iyi oyunculardı Saracchi hariç oda çok hareketliydi boşa çıkarıyordu kendini. Terim'in bu kadroya bu futbolu oynatması ütopya olur.

Nelsson'a verilen 7m ile Gedson'a verilecek 10m arasında 7 kat fark var. Nasıl aynı kefeye koyduk anlamadım. Nelsson'u 5 sene vadeli ödüyorsun. Gedson için trink para istiyor Benfica. TFF limiti olmasa belki gözü karartıp verirdik ama bu şartlarda mümkün değil maalesef. Benfica son dk. fikrini değiştirmezse çok umudum yok. Takip listesinin başında olacaktır yine de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt